Viktorji 2010 modni pregled

Gigi_84  

član od: 26.8.2008

sporočila: 331

12. jun 2014 13:10

Če greš v petek zvečer v Ljubljano žurat, vidiš lepše oblečene punce, kot pa tale poraz na Viktorjih. Kvazi estradnice, brez kančka elegance. Vse po vrsti so za Vendelinin tečaj oblačenja. Mrežaste nogavice, odkriti trebuhi, ki bi bili v ponos vsaki trebušni plesalki, skratka obup. Saj mi je jasno, da nimajo budžeta in take mašinerije za sabo kot v Hollywoodu, ampak človek nekako vseeno pričakuje, da so izpolnjene vsaj osnove estetike. Kot bi rekla modna mrha - modni pogreb.

Gigi_84

Lopatka  

član od: 28.4.2011

sporočila: 354

12. jun 2014 13:57

Tudi za malo denarja se da lepo urediti. Ni potreben ne vem kakšen budžet. Mislim, da želijo tako zelo izstopati, da že ne vedo več kaj bi dali nase. Me pa zanima kje dobijo ideje za tako grozne ideje. Dandanes, ko imamo internet in nešteto modnih revij pa res ni težko najt nek primeren look za večerno gala prireditev.

Lopatka

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4526

12. jun 2014 14:53

Vse to mi samo potrjuje zdavnaj ugotovljeno, namreč, da je zvezdništvo butasto in prazno.

Že laufam, že laufam

lp

mzm

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. jun 2014 20:09

Še zadnjič z moje strani o Viktorjih. Zadeve nisem gledala. Zato sem komaj danes izvedela (prebrala) v tekstu izpored tipkovnice Stanke Prodnik Božič (TV Prodaja v Mladini), da na celotni prireditvi niso namenili ene besede prejemniku te nagrade za življenjsko delo - s tem, da je nagrado dobil leta 1999 - Juriju Gustinčiču. Ki je umrl na dan letošnje prireditve.  Prireditev, kjer scenarist in režiser in producent nimajo toliko refleksa, da bi naredili dolžno spremembo/omembo - je sama po sebi zrela za to, da se jo ukine. To, da se sodelujoči na tej prireditvi ne znajo obleči, je sicer slabo, ampak najhuje je, da itak ne vedo, kaj bi na taki prireditvi veljalo povedati.  Ker je pač tako, da kdor ne ve ali pa se ne spomni, kaj bi veljalo povedati, tega ni zmožen iz  preprostega razloga osebne duhovne uboščine.

Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti