Oblačilni report pomlad poletje 2011

Mygrace

sporočila: 6506

13. dec 2011 16:20

Jaz hlače od trenirke že imam. Zanima me zgornji del, morda imajo kje takšnega z dekoltejem...da bi mogoče prišel v poštev za Silvestrovo..z bleščicami ali kaj podobnega? 

Ežoj, svetuj, prosim.

Mygrace

pirnica  

član od: 21.3.2011

sporočila: 689

13. dec 2011 19:03

Mygrace, morda pa s tankimi naramnicami, ali pa celo brez. (Svetujem ta čas, ko ni Ežoja, da ne bo kdo mislil, da mu skačem v koruzo.)

pirnica

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

13. dec 2011 19:18

Ežoj je nekaj omenjl modo od prejšnjih let. Se pravi da izbrskaj tisto dobro staro šuškavo trenerko, kakršne so bile in v zgodnjih devetdesetih, pa si daj duška s škarjami. Če začneš zdaj s prazničnimi piškoti, bo do Silvestrovega tudi dekoltge fit.

Sonja

Mygrace

sporočila: 6506

14. dec 2011 8:34

Pirnica in Limnol  !

Tako nekako, ja....brez naramnic, ravno odrezano, fršlus zadaj, ob najgobji točki dekolteja malce nabrano in na tisti naborek prišita roža do dve iz šuškavih rokavov, ki so šli preč..za še ne odprti popek rožice uporabim elemente neke strgane koralde....

 

 uuuuuuuuuuuuuuu................!!

Mygrace

pirnica  

član od: 21.3.2011

sporočila: 689

14. dec 2011 11:00

Ežoj verjetno zdaj študira lanske Vedelinine nasvete v strahu, da je ne bi preveč kopiral.

Mygrace, po možnosti uporabi rokave z belo črto na vrhu, tako da bi rožica imela vzorček. Bo tako poživilo.

pirnica

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

14. dec 2011 11:15

Pa ne pozabit bele rože v laseh v stilu Mire Marković (modna ikona s konca Jugoslavije - pojasnilo za mlajše generacije, ki niso doživeli puloverjev iz Sirogojna ipd).

Sonja

Mygrace

sporočila: 6506

14. dec 2011 11:19

jao, Limnol....Sirogojno mi je enkrat spasilo život....

 

                                      

Mygrace

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

14. dec 2011 11:21

Kot vam je znano sem bil ( zaradi odsotnosti mi querida amige ) naprošen, da dam nekaj smernic glede silvestrskih oblačil. Zanalašč ne uporabim besedo toalet ker me spominja na nekaj drugega.......... saj ni važn.

Najprej glede zadnjega modnega trenda s trenirkami. Ta kos oblačila lahko imate v oblačilni bazi, naj vam bo zmeraj pri roki.

Če nimate zgornjega dela, nič hudega, lahko ste komot zgoraj brez ( odvisno od vaše obdarjenosti, na tak način lahko ustavljate promet ). Vsekakor, trenirko uporabite kot kežual oblačilo, vendar je treba priznati, da trenirka nima kakih prednosti pred drugim oblačilom, razen, da se hitro sleče, kar včasih lahko prav pride če se mudi , bodisi na toalet ali kaj drugega. Glede barv, temno modra je zmeraj moderna, svetlo modra je tudi v redu. Glede števila črt se modni dizajnerji čisto ne strinjajo, vsekakor ne morete zgrešit če imate trenirko na dve črti. Trenirka je tudi eno rahlo čudno oblačilo glede številk: naj bo za dve številki manjša od vaše običajne konfekcijske številke, ravno prava številka je, ko vam okrog pasu » prekipevajo čari ». Kakorkoli, bodi dovolj o tem najnovejšem modnem trendu in se posvetimo silvestrskim oblačilom.

Glede obleke za silvestra, najprej morate vedeti, katerem tipu ženske pripadate. Saj veste tiste sadne tipe: tip hruške ( postava s veliko r.......... ah, saj ni važen kaj je velikega ), tip dveh melon.............. no, sedaj ne govorimo o teh tipih. Gre za psihološke tipe, saj vam ni treba psihologu, saj se sami dovolj poznate, da veste kam pašete. Pravzaprav so le dva tipa žensk: ženske svobodnih nazorov in ženske omejenih nazorov ( včasih rečejo brez nazorov ), slednje imajo še podskupine kot so manj ali več tečne.......... Ah saj to itak že sami veste. Glede teh klasifikacij je pravzaprav čudno, da moški imajo najraje ženske iz prve skupine, vendar jih iz, niti ne vem kakšnih razlogov, nočejo oženit. Ja, to je spet ena čudna moška psihologija.......... Pa pustimo to, in se vrnimo na oblačila za silvestra, ki so, kot rečeno odvisna od tipa kateremu pripadate. Če pašete v ono podskupino tečk, vam se ni težko pripravit, itak ste doma, saj ni važen, se vsi poznamo, lahko je kaka zamaščena/zaflekana obleka za vsak dan, na obraz nataknete en trpeči izraz in ste že pripravljeni za silvestrovanje. Če pa padete v zelo tečan tip, pol lahko date navijalke ( včasih so rekli viklerje ) na glavo, izraz lica še za eno stopnjo bolj trpeč in ste pripravljene za silvestrski večer.

Če pa ste v skupini žensk svobodnih nazorov se stvar rahlo komplicira, glede na to, kaj mislite počet. Če boste plesali na mizi, pol vam se ni treba velik ukvarjat s dekoltejem, glavno skrb posvetite kikli, ki ne sme bit preozka. Dolga naj bo toliko, da pokriva 5-7 cm začetka nog ( saj se razumemo, kje je začetek nog, končajo se na tleh, kajti če to obrnete, dobite modni trend za petnajsto stoletje, a, kolikor nam je vsem znano, vmes je prišlo do segrevanja ozračja ). Ženske svobodnih nazorov seveda, morajo bit pazljive pri izbiri linžerije ( s to tujko imenujemo tiste šrtikce ki gredo v rit ). Za plesanje na mizi, naj so štrikci nekje Ø 5-7 mm, če ne mislite plesat na mizi pa so lahko tudi 10 mm. Če ne mislite plesat na mizi, pol večjo skrb posvetite dekolteju ( osnovno vodilo naj vam bo: saj nisem nič ukradla, ni mi treba nič skrivat ), kikla je lahko za enih 5 do 10 mm daljša ( pa ne pretiravat, do kolena mora ostat ( odvisno od vaše velikosti ) nekje 15 do 20 cm ).

To bi v glavnem bilo to, če je še kaj nejasno, kar vprašajte.

ežoj

Mygrace

sporočila: 6506

14. dec 2011 11:48

Pa to ni res, Ežoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

     

Mygrace

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti