Najem dvorane

darjab  

član od: 11.7.2005

sporočila: 11

tema odprta - 31. jan 2011 11:37 | ogledi: 33.526 | odgovori: 3

Hey folk,

Iščem prostor (dvorano) v kateri, bi lahko trenirala naša plesna skupina cca. od 15 ljudi naprej do cca.30. Prostor iščem v Ljubljani oz. okolici Ljubljane. Zanimajo me površina prostora, izgled (ali je parket ali karkoli drugega)obvezno morajo biti ogledala, oprema (zvočniki, možnost priklopa računalnika, radio)...itd. ter seveda v končni fazi tudi cena.

Če mi lahko kdorkoli pomaga bom ful hvaležena!

Hvala lepa

darjab

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

31. jan 2011 12:00

Darja, dva nasveta:

- Za takšne dejavnosti so dobre telovadnice. Skratka, povprašaj po šolah. Da pa ne boš hodila od šole do šole, se obrni po pomoč na MOL, na oddelek za predšolsko in šolsko vzgojo in izobraževanje. Mislim, da je tam načelnica gospa Marija Fabčič.

- Če želiš karkoli najeti, oziroma doseči, da te bodo pri najemu jemali resno, se moraš obnašati resno. Resno pomeni to, da upoštevaš, da se ne pogovarjaš z najstniki.  Prvi korak je, da uporabljaš slovenščino, ki jo uporabljamo v resni korespondenci. V tako korespondenco pa razni "hey folk" in kako boš "ful hvaležna" ravno ne pomagajo.

Vendelina jr.

tunna  

član od: 11.9.2010

sporočila: 288

31. jan 2011 13:02

ena taka manjša dvorana je v Črnučah, OŠ Maksa Pečarja, imajo parket, ogledala, samo ne vem, kako je z zvočniki ... tunna http://titabota.blogspot.com/

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

31. jan 2011 17:20

Šole svoje prostore običajno oddajo ob začetku šolskega leta, kolikor poznam stavri, je interes vedno veliko večji od ponudbe. Dvomi, je zdaj primernih prostorov, ki bi bili prosti, ravno veliko na voljo.

Meni sicer ni jasno, kaj pomeni: priklop računalnika, zvočnikov, radio. Kakšno električno vtičnico ima vsaka telovadnica, dostopa do interneta, ki bi bil dostopen najemniku pa najbrž (skoraj) nobena).

 

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti