Hitri ali počasni?

alexis  

član od: 30.5.2006

sporočila: 884

20. jan 2011 13:58

[/citat]Nisem furjasta sem pa zeloooooo hitra. /citat]

 

Tudi jaz nisem furjasta, ampak hitra in blazno mi gredo na živce ljudje, ki ne vedo ali bi se sploh premaknili ali ne. Da ne govorim kakšen je moj mož. Tako se pripravlja kakšno stvar naredit, da me mine potrpljenje.

Če maš nekaj za nardit naredi, potem se pa vleči kot polž če imaš čas.

alexis

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

20. jan 2011 14:00

Citat: "Dame moje, vrste pred blagajnami so naravnost idealno mesto za kakšno rundo Keglovih vaj (s kroglicami ali brez njih) - na vrsto in dogajanje na blagajni tako ali tako ne morete vplivati, lahko pa čas zelo koristno uporabite."

Drži kot pribito. Sploh, če oceniš, da jih zmoreš narediti 6 krat po deset, pa si prej na blagajni in moraš nehat pri 45 ... tako čas res hitro mine...

mamamia

mamamia

sara.vidmar  

član od: 12.1.2005

sporočila: 654

20. jan 2011 14:01

naor je napisal/a:

Saj vse počaka.

 

Avtobus ne. Umazana posoda in prah pa. Preverjeno. Večkrat.  

sara

Tanaya  

član od: 10.12.2010

sporočila: 152

20. jan 2011 14:20

Ste se razpisali na temo Naj dodam svoje mnenje. Tudi jaz ne maram počasnih ljudi ( z izjemo otrok in starejših). Moja kolegica npr porabi 5min za mazanje kosa kruha. Sestrična celih pol ure, da z možem skupaj pripravita mizo in zajtrk. Mene to nervira. Prav tako ne maram (pretirane) počasnosti v uradnih institucijah (ko se na banki pogovarja po telefonu) ali trgovini (ko se blagajničarke pogovarjajo med seboj, namesto, da bi se kupcem posvetile), ali ko je vrsta v lekarni in čakaš celo večnost ker se pogovarjajo tja v en dan. V današnjem času, ko živimo precej hitro, je treba biti v toku s časom. Dosti več uspem narediti, ko sem bolj v "švungi" kot pa počasna kot usporeni film! Tanaya

adalbert  

član od: 2.2.2008

sporočila: 285

20. jan 2011 14:23

Starejši ko smo,manj časa imamo.To pa zato, ker nam delo ne gre tako hitro od rok. Tudi sama imam nekaj hib.Ko grem po nakupih, laufam od trgovine do trgovine da je mož krepko za mano. Pazite v trgovini pa cincam in cincam, bi ali ne bi kupila.Pod kaj spadam med počasne ali hitre?sama se nimam za počasno, bolj neodločeno adalbert

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15152

20. jan 2011 14:42

Jaz pa občudujem kuharje, ki znajo hitro in dobro skuhat....Saj meni tudi rata, ampak določene jedi se ne da dobro hitro skuhat! Tako hitro kot kuhajo pa v kitajskih restavracijah je pa zame iluzija. Zadnjič sem eno uro samo zelenjavo in meso rezala in pripravljala stvari za svinjino z zelenjavo in hrustljavega piščanca na zelenjavni posteljici, pa kumarično solato kot v kitajski.... Bi bila že 3x iz kitajske sita doma. Me je mamamia navdušila, ampak moja praksa bo še trajala. Kako pa vam uspeva hitro skuhat? Sploh če do zadnjega ne veš kaj bi kuhal oz. bi družinski člani vsak nekaj drugega.

Tanaya  

član od: 10.12.2010

sporočila: 152

20. jan 2011 15:23

Trixi Ponavadi potrebujem 45 - 60 min za kosilo. Odvisno kaj je v planu. Je pa res, da gre hitreje, če imam vnaprej spanirano kaj bo na mizi. Družinske člane pa vprašam, kaj bi jedli samo kadar nimam ideje. Tanaya

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

20. jan 2011 15:31

proxima je napisal/a:
Dame moje, vrste pred blagajnami so naravnost idealno mesto za kakšno rundo Keglovih vaj (s kroglicami ali brez njih) - na vrsto in dogajanje na blagajni tako ali tako ne morete vplivati, lahko pa čas zelo koristno uporabite.

Ja, tale Arnold Kegel je moj zelo dober prijatelj, pri čakanju na avtobus sem vedno imela dolge pogovore z njim, zdaj se busom sicer izogibam, toda čakam še vedno marsikje. In se pogovarjam. 

 

Loni Makaroni

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

20. jan 2011 15:42

mamamia je napisal/a:

Citat: "Dame moje, vrste pred blagajnami so naravnost idealno mesto za kakšno rundo Keglovih vaj (s kroglicami ali brez njih) - na vrsto in dogajanje na blagajni tako ali tako ne morete vplivati, lahko pa čas zelo koristno uporabite."

Drži kot pribito. Sploh, če oceniš, da jih zmoreš narediti 6 krat po deset, pa si prej na blagajni in moraš nehat pri 45 ... tako čas res hitro mine...

mamamia

mamamia
Kako pa tole drži in drage dame, da si počasen sploh ni treba bit star, lahko si malo bolj betežen, pa si tam. Se spomnim kako so me lani poleti čakali avtomobili, ko sem kot polž lezla čez prehod za pešce. Niti enemu se ni sanjalo kaj je z menoj, so me pa po mojem vsi grdo gledali, češ, kako se vlečem, kot megla. Malo strpnosti ne bo škodilo nikomur. lp Vesna

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

20. jan 2011 15:50

Pricakovala sem, da bo tema kar precej stara, ste pa ze toliko napisale v enem samem dnevu. 

JAz sem en Seedy Gonzales. Ampak, v Sparu sem se vedno pocasnejsa z zlaganjem robe v vrecke in neizmerno me p*zdi, ker trgovka sedi ko kup nesrece in caka, da se bom zmigala in odpeketala. Pri nas ti vedno nekdo zlaga stvari v vrecke in jim gre griozno na zivce, ker se stulim zraven, ker oni niso dovolj hitri. Go figure!

Drugace pa, ce pogledate okoli sebe boste zagotovo ugotovile, da veliko ljudi, ki so hitri v mladih letih, ostanejo hitri tudi v starosti in pocasni se z leti samo se upocasnijo.

Furjasto in hitro sploh ni eno in isto, ker poznam nekaj grooznooo pocasnih ljudi, ki so za moje pojme furjasti v nulo. (saj se tako rece?)

 

 

 

 

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti