Svečani oblačilni report 2011

neznan uporabnik

30. apr 2011 23:46

Mamamia,Victoria je tebi kul? Grozna je. Pa njen našemljeni David poleg. Baje mu je ona komandirala, kam se kaj pripne. No, kam si je ona klobuk pripela pa na kako odurno faco, verjamem, da je komandos v bajti.

 

Sicer, pa veš, da se o okusih ne kregamo. Samo izmenjujemo mnenja. Meni je Victoria groza od groze. S klobukom al pa brez.

 

Multivitamin

multivitamin

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

30. apr 2011 23:58

Ko bi se VB le kdaj nasmehnila. Vedno je oblečena fantastično, pa naj bo v eni od svojih oblek (hmm), ali v kavbojkah. Če bi dali na telo en vesel obraz, kot recimo Kate Hudson ali kake druge res srečne dame (a buhnedaj Pretty woman), bi bila čisto drugače sprejeta.

Tejle se lahko javite za klobuke:

http://www.larisaglazirani.com/hats.htm

Vanja

neznan uporabnik

1. maj 2011 0:03

Saj Vanjič draga, ona igra kul looooook pa ji več ne rata. Pa se ne zaveda,da bi ji smehljal prinesel še kak miljonček poleg. Alora, jih ma dovolj.

 

 

Multivitamin

multivitamin

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

1. maj 2011 17:33

mamamia je napisal/a:

Ob vsehteh oblekah in lepoti - a ste opazili, da je bil celo na obred v cerkvi povabljen Mohamed al Fayed, Dodyjev oče, ki ga ne HRH QE ne kdo drug v kraljevi družini niti videti ne more? Je pač oče zadnjega maminega spremljevalca mladoporočenca in otroci so pri babici izposlovali ....

Tale Kate jim bo še dala vetra, pa magari držijo govorice, da jo je mama namenoma vpisala na isto uni kot je potem prišel Wills. Samo, on je leto mlajši ... ni torej prišel on za njo na študij?

Mi je sicer vseeno, samo ko že tračamo, pa dajmo do konca.

 

Aja, meni je bila Victoria Beckham hudo všeč v tisti obleki, še klobuk, čeprav hecen, je nosila s stilom, edino kar pri njej pogrešam je - nasmešek; on pa je itak bil v nulo opicanjen, samo s tistim odlikovanjem ga je res pihnil;

 

KAj je sploh večja napaka: odlikovanje, pripeto na napačni strani, ali priti brez klobuka, kot premiejeva žena, čeprav je na vabilu pisalo, da so pokrivala za ladies zaželjena?

 

Mamamia

 mamamia

 

Ah, če sta Will in Kate povabila vse svoje bivše punce in fante, je pa logično, da so povabili tudi Al Fayeda. Super gesta.

Glede mame od Kate, ki je "kao svetovala" hčerki, kako "naj si najde spremljevalca"? A slučajno katera mama tega NI svetovala svoji hčerki? To, kako so bila ta svetovanja kvalitetna ali ne, to je druga stvar, ampak mame so nam vendarle NEKAJ stvari razložile. Jaz sem svoji večno hvaležna za nasvet o prozornih oblačilih. S tem, da lahko mati še tako pametno in premeteno svetuje, če hči ni ta prav material, so vsa navodila neuporabna.

Vicky B - res, zakaj se ne nasmehne? Nekoč si je v mladosti dopovedala, da butasto deluje z nasmehom....Okej, pri osemnajstih smo bile vse bolj butaste, ampak pri letih, v katerih je VB sedaj, bi pa lahko ta kompleks že predelala.

Cameronova žena (pustimo ob strani, da ona izgleda kot "tajnica društva zbiralk prtičkov iz Midsomerja" in da se tega stilitično ne da popraviti) zgoraj brez je definitivno največji znak nespoštovanja. Če žene od premiera ne spoštuje protokola in manir, ki jih predpiše suvern te iste države....zelo zelo zelo hudo.

 

Vendelina jr.

neznan uporabnik

1. maj 2011 17:53

Pa še res je zgledala kot zadnja pocestnica,ki se je iz Soha prvlekla v katedralo. Pol je meni ona  španka od Clegga zgledala super proti njej.

 

Kamela pa itak, saj ne vem al je mela bazensko-potaplaško uniformo gor al koji vrag?

 

 

Multivitamin

multivitamin

tamalaursa  

član od: 29.3.2006

sporočila: 795

1. maj 2011 18:46

Ja Pippa je res blestela ja . Me pa nekaj zanima Vendelina... na People.com so pisali o tem, da je Chaterine nosila iste čevlje dan po poroki, kot na dan pred poroko. Zakaj  je to takšna velika novica? A slavni res ne smejo nosit ene stvari 2x ali večkrat ker jim je pač ta stvar všeč?  

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

1. maj 2011 18:46

Kako že gre tista? Kdor zna, pač zna.

Me čudi, da je še samska, pravijo, da kot obsedena išče primernega milijonarja. A smo lahko brez skrbi, najprej je Kate pod streho, zdaj bodo pa menda še Pippi našli kaj primernega, če ji sami ne bo uspelo. Punce, še malo, pa bomo hujše od Todaya, Neue Posta, Frau im Spiegla in podobne rumene tračarije ...

 

Ampak malo si pa lahko duška damo, kajne?

Mamamia

mamamia

neznan uporabnik

1. maj 2011 19:00

Punce ja. Ko, da tipi nič ne vidimo, ne.

 

Mamamia darling, jaz ne bi podcenjeval moških glede tračanja o tem in onem.Tako,da dodaj še fante poleg, ne samo punc. Mogoče se res ne razumemo na vsako znamko čevljev. V trač pa se enakovredno.

 

 

 

Multivitamin

multivitamin

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

1. maj 2011 19:06

@tamalaursa: tissta o istih čevljih dan pred in dan po poroki je pač primer kozlarije, ki jo tabloidi napišejo zaradi tega, ker se nič ne dogaja, oni pa morajo nafilati vest s 300 znaki....

Ajoj, jaz sem ta teden že dvakrat obula isti par čevljev. Da ne govorim o tem, da si že cel teden umivam zobe z isto zobno pasto......

Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti