Svečani oblačilni report 2011

neznan uporabnik

30. apr 2011 22:52

Draga Naor, še jaz ne vem, kaj so klafedre???

 

Beti je super gospa. Najbolj od vseh. Čeravno one Middletonke so od hudiča lepe, vse po vrsti. Ah, kdo bi se znajdel.

 

Darling Naor, povej, si šla ono gleddat al še ne? Saj je čas.

 

 

Multivitamin

multivitamin

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

30. apr 2011 22:57

Samo še to. Eugenia in Beatrice se tudi sicer oblačita enostavno povedano- grozno. In to menim jaz, ki imam visok prag in ljudem marsikaj "odpustim", celo trenirke. Ko sem zagledala tisto rjavo ograjico na eni od obeh, sem mislila, da me bo kap. Saj so premnoge dame nosile prav čedna pokrivala,  torej bi moral modist svetovati mladi dami, da to ne pristaja njenemu obrazu, letom, če ji že ne upa reči, da je grdo kot hudič in le kje je našla idejo za to strašilo. Sicer se res ne spoznam na visoko modo, ampak upam si trditi, da bi se še za kraljevo poroko oblekla sama in to precej bolj dopadljivo kot ti dve dekleti z vso razpoložljivo asistenco . No, pa sem se olajšala.

 

 

naor

Čarli08  

član od: 4.1.2010

sporočila: 275

30. apr 2011 23:01

Eh Multi, Vendi bo vedla, zakaj sem se režala. Poznam ene par ljudi z Dolenje vasi, pa sem si jih predstavljala na takem slovesnem dogodku. Čarli08 Sporočilo je spremenil(a) Čarli08 dne 30. 2011 23:03

neznan uporabnik

30. apr 2011 23:04

Tak je. Kaj pa majo frizerje pa modiste-te. Ko jih šiša. Daj mi raje prišepni, si šla ono gledat al ne?

 

Se ja menda ne bomo obremenjevali kaka Beatrice je pršla v katedralo. Je pač princesa in lahko pride razpuščena, kok se ji zdi. Dvomim, da je blo namerno. Mogoče so zažurali pa...Pol je težko it v katedralo za 3 ure stat pa poslušat zbor, ker ji je verjetno kak drug pel v ušesih.

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

30. apr 2011 23:10

Hehe, Čarli jaz se tud režim. Čeravno sem zlo resno vzel to poroko. Sem presedo pred tv od 9 do 16. Ajme, meni. Pa še reklam vmes ni blo, ono veš, da greš na hitro lulat pa take zadeve.

 

Ma jaz bom iskreno napisal,da je meni tud kaka solza kapnila prot koncu.

 

 

Multivitamin

multivitamin

SUZANAZ  

član od: 11.6.2003

sporočila: 878

30. apr 2011 23:27

proxima je napisal/a:
Hm, moja nesramna opazka: zdi se mi, da sta Eugenie in Beatrice precej manj nasrkali glede svoje genetske dediscine kot ubogi William, ki je, ce ga dobro pogledas, dobil najslabse od Windsorjev in Spencerjev skupaj (konjski ksiht po ocetu in strlece zobe po materi), tako da je bil res skrajni cas za nekaj sveze plebejske krvi (konkurenca je bila pa menda strahovita, zanimanje za vpis primerno starih plebejskih in plemiskih hcera na St Andrews je menda takoj po tistem, ko se je izvedelo, kje bo studiral bodoci prestolonaslednik, naraslo za priblizno dvajsetkrat..:) lp, proxima
No tako, (moram komentirati) lepota je pač relativna. Jaz tudi morda nisem najepša na svetu razen zase in za svojega moža. Ampak veliko se da narediti z obnašanjem in obleko. Tako , da moram rečt da niti Beatrice in Eugenie mi nista grdi, sploh ne kadar se obnašata normalno in predvsem kadar je garderoba v mejah normale. Npr tukaj: http://www.life.com/image/84128285 http://www.celebrities-galore.com/celebrities/prince http://www.life.com/image/83397755 Potem pa, bog se usmili: http://www.zimbio.com/pictures/xYk43YTCH6e/Princess http://www.starpulse.com/Notables/Princess_Beatrice/ga http://www.mirror.co.uk/celebs/news/2009/06/19/prince No in takih marjetk je pač malo več. Glede Williama pa moram rečt, da mi je prav seksi, veliko bolj kot njegov brat. Suzi Sporočilo je spremenil(a) SUZANAZ dne 30. 2011 23:32

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

30. apr 2011 23:27

Saj vem Multi, obljuba dela dolg, amapk nisem šla, ker sem pozabila, pa se spomnila. V sobotnem Žurnalu piše, da je odprto. Če ga maš, ga poglej. Zares ti pa obljubim, da grem v sredo.

Klafedre so pa klobuki veš!

Saj imaš prav, vsak je prišel tja opicanjen kot se mu je zdelo najbolj prav. Ampak veš tudi, da ljudje uživamo, ko malo razpravljamo.

 

 

 

 

naor

neznan uporabnik

30. apr 2011 23:35

absolutno se strinjam draga kolegica. kje bi pa pristali, če malo ne bi tračat smeli. čeravno jaz raje tračam čez našo vlado uh in ah sposobno. baje? sem po tivi slišal,da ni krize, da smo na pravi poti. uf, kam le. saj, ko trčiš je vseeno kam. v peklu je baje vsaj razvrat pa kurijo celo leto. jaz bi kr v pekel.

saj sem se jaz tudi pozanimal veš. upam,da bo vzdržalo in se res razširilo na celo državo.

 

 

Multivitamin

multivitamin

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

30. apr 2011 23:39

Ob vsehteh oblekah in lepoti - a ste opazili, da je bil celo na obred v cerkvi povabljen Mohamed al Fayed, Dodyjev oče, ki ga ne HRH QE ne kdo drug v kraljevi družini niti videti ne more? Je pač oče zadnjega maminega spremljevalca mladoporočenca in otroci so pri babici izposlovali ....

Tale Kate jim bo še dala vetra, pa magari držijo govorice, da jo je mama namenoma vpisala na isto uni kot je potem prišel Wills. Samo, on je leto mlajši ... ni torej prišel on za njo na študij?

Mi je sicer vseeno, samo ko že tračamo, pa dajmo do konca.

 

Aja, meni je bila Victoria Beckham hudo všeč v tisti obleki, še klobuk, čeprav hecen, je nosila s stilom, edino kar pri njej pogrešam je - nasmešek; on pa je itak bil v nulo opicanjen, samo s tistim odlikovanjem ga je res pihnil;

 

KAj je sploh večja napaka: odlikovanje, pripeto na napačni strani, ali priti brez klobuka, kot premiejeva žena, čeprav je na vabilu pisalo, da so pokrivala za ladies zaželjena?

 

Mamamia

 

 

 

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti