Svečani oblačilni report 2011

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

30. apr 2011 19:48

Pa poslej ne sme več reči, da gre v "toilet", ampak v "lavatory". In še kaj.

Kar pa se tiče Victorie, je pa mogoče res. Ljudje, ki so siti, so zadovoljni, zato tudi nasmejani.Haha....

 

naor

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

30. apr 2011 20:40

Pokam od smeha na tisto ugotovitev, da ima Camilla obelko za "čez kopalke"

Glede tega, ali je tista osnova za eleganco genetska ali pa se je da v celoti priučiti... Da se ne bi tule zavozlala ne v genetske in ne v antropološke razprave, ampak jaz se nekako nagibam v smer, da je to talent. Tako kot s talenti za glasbo, matematiko, kuhanje.....karkoli. Kvalitete človeka se seveda ne meri po tem, ali ima talent za eleganco in držo, ampak v trenutku, ko je treba nekako motivirati, voditi, stopiti iz množice, zelo pomaga, če ima človek kaj takega talenta. Če Beatrice, Eugenie, pa še ogromno njunega sorodstva ne bi spdali v britansko plemstvo, jim pomanjkanje tega talenta ne bi nič hudega naredilo. Dejstvo pa je, da gre za ljudi, ki so večino časa na očeh, ker je to njihova dolžnost. Oni morajo biti na očeh, to je njihova služba. In mora biti obupno grozno, če se človek trudi, pa vedno znova zezneš. Si ne predstavljam, kako bi bilo, če bi po službeni dolžnosti (pa še službe si ne bi izbrala, kariero bi mi že določili) početi nekaj, za kar v resnici nimam kakšnega talenta. In bi se trudila naučiti, ampak s srcem ne bi bila pri stvari in še non-stop bi me kritizirala. Vem, da bi bila hudo nesrečna.

 

 

Vendelina jr.

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

30. apr 2011 21:00

Hm, moja nesramna opazka: zdi se mi, da sta Eugenie in Beatrice precej manj nasrkali glede svoje genetske dediscine kot ubogi William, ki je, ce ga dobro pogledas, dobil najslabse od Windsorjev in Spencerjev skupaj (konjski ksiht po ocetu in strlece zobe po materi), tako da je bil res skrajni cas za nekaj sveze plebejske krvi (konkurenca je bila pa menda strahovita, zanimanje za vpis primerno starih plebejskih in plemiskih hcera na St Andrews je menda takoj po tistem, ko se je izvedelo, kje bo studiral bodoci prestolonaslednik, naraslo za priblizno dvajsetkrat..:) lp, proxima

neznan uporabnik

30. apr 2011 21:14

Ma, a ste sploh opazile in opazili, da je v cerkvi bilo mnogo, mnogo in še enkrat mnogo bolj lušnih deklet,žena,fantov,moških, od tistih,ki so stali pred oltarjem?

Harry, je pa itak bolj lušn kot Wills. Heh, nagajivost dela svoje.

 

O tem, kdo je dovolj lep ali ne, ali je pre-genetsko disponiran za lepoto in obleke je pa menda jsano,da ni izgubljati besed. Kakrš-koli že klobuk bi si določena s ega foruma nabila na glavo, ali več njih, bi samo bile revice,ki bi opazovale za ograjo. Kot vse navadne Britanke... Dvomim, da imamo kako pravo Lady tukaj. Vsaj tako, ki bi vstopnico za zadnji sedež v kapeli dobila.

 

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

30. apr 2011 21:28

Mislim, od kronanih glav in njih podobnih je bilo pričakovati to, kar smo videli. Jaz sem pa raje opazoval druge. Ojoj, je bilo žena istovredno lepih in tudi moških. In to celo,če že ne istovredno lepih kot Kate vsaj bolj in moških tudi veliko več, kot Wills.

 

Tak pač je. Samo, da niso pač royals.

Ma, Kate, je res lepa ženska. Od Willsa sem pa tud bolše videl. Če gremo ravno na izgled.

 

Multivitamin

multivitamin

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

30. apr 2011 21:34

Joj, men se zdi pa William čist luškan.

http://www.realbollywood.com/news/up_images/prince-william

Lase oz. plešo ima pa dedijevo.  No, mene gologlavi moški čisto nič ne motijo, dokler si s "comb-over.jem"  ne poskušajo skriti pleše. Tale je kjut ko strela:

http://www.topnews.in/files/Bruce-Willis_0.jpg

 

A se ti zdi, da sta dotični sestrici res žalostni, ker se vsako jutro zbudita kot članici kraljeve družine? Po moje je to samo ena od teh zadev, ko res nimajo nikogar okoli sebe, ki bi jim rekel: Ne! Samo malo bi jima bilo treba zmehčati izgled in to je vse.

 

V mojem okusu je začela Diana izgledati dobro šele, ko se jez ločitvijo osamosvojila . Naenkrat je postala čisto drugačna, začela je nositi kratke lase in kratka krila. Prej je bila nekako, kaj pa vem, kot iz naftalina. Pa protokoli gor al dol.

 

Vanja

neznan uporabnik

30. apr 2011 21:44

Aha, pa Beti se ni dala motiti. Prišla je zadnja. V najbolj usklajenih barvah in klobuku. Ah, jebat ga. Kraljica je kraljica. In, dejansko je bila izmed vseh šem prisotih. Tako kot je ona skromno prišla in odšla. Kamela se je nekaj petelinila pa bolj mahala med vožnjo.

 

 

Torej, meni osebno - Beti 10, Kate 10+, Wills pa Harry 10, njena družina 10, Tara -3, Kamela in Charles 1, vse skupaj 8-. Arogantna Kamela ni sodila poleg. Sem kr dobo malo solzne okice, ker ni bilo Diane. Kamela bi lahko bila vsaj toliko vljudna,da bi doma ostala.

 

Multivitamin

multivitamin

Čarli08  

član od: 4.1.2010

sporočila: 275

30. apr 2011 22:30

Ha ha, birma v Dolenji vasi .... ha, ha, to sem se narežala Čarli08

neznan uporabnik

30. apr 2011 22:35

Draga Čarli,

jaz priznam, da naša kolegica Vendy ima gromozanski smisel za humor. To s primerjavo Dolenjske vasi je čisto British izpeljala. Ni kaj.Meni je Vendy zvezda humorja tle gor.

 

 

Multivitamin

multivitamin

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

30. apr 2011 22:46

Meni je tudi William simpatičen. Sta prav čeden par. Lepota je pač relativna kategorija, kot vse. Pravijo, da je bistvo očem prikrito. In to je tisto, kar je očaralo lepo Kate. Predpostavljam.

A vidite, kako so nas prevzeli? Vsi smo bili že siti predporočne norije, potem pa... Sama sem pri obredu kar malo smrkala. In jima privoščila lepo življenje v dvoje. Pravi obliž v teh časih, čeprav samo za par ur. Upanje, da bo še vse dobro. Saj ljudje so bili polni pozitivne energije, ljubezni, navdušenja. To pa je dobro.

Mene pri granny motijo samo njene klafedre. Le kdo si lahko izmisli take trapaste klobuke. Da je prišla kraljica na poroko v rumenih oblačilih, je super. Stare gospe se ponavadi oblačijo tako pusto. Show must go on.

 

naor

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti