Božična večerja

carmen 5  

član od: 9.12.2019

sporočila: 2

9. dec 2019 12:17

Božična večerja naj bo nekaj posebnega in čarobnega. Čeprav nismo verni, lahko pripravimo prisrčno vzdušje in skuhamo tradicionale jedi. Seveda lahlp pripravimo tudi čisto preprosto hrano, lahko vegetarijansko ali kar pač ćelimo. Smisel božične večerje je ta, da se zbere vsa družina in se povrseli v božičnem vzdušju. Več o smislu božične večerje in tudi nekaj slastnih receptov sem tudi zapisala v članku o božični večerji.

lp Karmen

carmen 5

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

9. dec 2019 16:17

Pri fotkah na označenem blogu bi se spodobilo napisati vir fotografije, četudi so morda s kakšnega brezplačnega portala,  ker je očitno,  da vi niste avtor, vsaj čebulne juhe in purana ne, za ostale več nisem gledala. Pregled fotk namreč pokaže identične fotke na mnogih drugih spletnih straneh, kar kaže, da so iz istega vira. Razen da so jih oni povzeli od vas? 

 

Sicer pa bo letos pri nas za uvod bakalar na belo, sledi losos z zeliščno skorjo v listnatem testu, pa pečena raca s pomarančno omako, priloga bo glaziran kostanj. Sladica - kapučino sladoled s čokoladno omako, pa kak piškot. Pa penina za uvod in potem vince rujno. 

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti