Božič v bolnici za živali postojna

mallinca  

član od: 29.9.2008

sporočila: 34

tema odprta - 24. nov 2010 21:15 | ogledi: 5.138 | odgovori: 2

Pozdravljeni,

na vas se obračam s povabilom k sodelovanju pri dobrodelni akciji:

V Bolnici za živali Postojna želimo pomagati tudi tistim živalim, ki so ostale brez svojih najbližjih in božiča ne bodo preživele v objemu toplega doma. Radi bi vrnili iskrico v njihove žalostne oči in jim polepšati dneve v zavetišču. Spoštovani bralci, na vas se obračamo s prošnjo, da se v času prihajajočih praznikov spomnite tudi tistih, ki so bili zlorabljeni, zanemarjeni in ki so ostali sami. Skupaj jim lahko pomagamo.

V mesecu decembru bomo v prostorih Bolnice za živali Postojna zbirali dobrodelne prispevke, ki jih bomo na predbožični večer podarili trem zavetiščem: Obalnemu društvu proti mučenju živali v Kopru, Zavetišču za zapuščene živali Ljubljana in Zavetišču Horjul. Živali iz zavetišč si želijo predvsem hrane, prav pa bi jim prišle tudi vaše odvečne odeje, brisače ali rjuhe, ki bi jih v mrzlih nočeh ogrele. Zelo bodo vesele tudi povodcev ali ovratnic, starih ali novih.

Z vašo pomočjo jim polepšajmo božični čas in čakanje na pravega lastnika!

Bolnica za živali Postojna

Cesta v Staro vas 20

6230 Postojna

passi  

član od: 8.6.2010

sporočila: 20

29. nov 2010 18:18

Zelo, zelo, pohvalno. Od katere do katere ure pa se to lahko stori? Podpiram ljudi, ki vlagajo(te) trud za živalce. Tudi sam sem jih že nekaj rešil. Nazadnje sem videl eno malo premraženo mucko nekje v Ljubljani in sem rekel, da če bo še tam, ko se bom vračal, jo vzamem. Ker je bila, sem smatral, da je zgubljenka in nisem mogel mimo. Vzel sem jo na toplo pod okrilje svoje bunde. Po nekaj mesecih sem jo oddal neki prijazni družini v Domžale. Ni ga boljšega občutka, ko nekomu zagotoviš dom. [url=http://www.pavza.com/zivali]živali[/url]

mallinca  

član od: 29.9.2008

sporočila: 34

29. nov 2010 19:03

Bolnica ima odprta vrata vsak dan od 9:00 do 19:00, razen sobote od 9:00 do 13:00, oglasite se lahko vsak delovni dan, vas bomo veseli ob vsaki uri :) mallinca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti