Fotografiranje

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

tema odprta - 7. nov 2010 20:14 | ogledi: 4.476 | odgovori: 4

Pozdravljeni,

zanima me, ali si je kdo že zaželel svojo fotografijo tako, da se je prepustil ličenju in vsemu kar spada zraven? Mogoče za partnerja, kot presenečnje? Saj veste, kaj mislim? Da  enkrat izgledaš res kot pravi model.  Kje je to mogoče in predvsem me zanima potek dogajanja.

Hvala vam za vsak nasvet, mnenje in priporočilo.

Titta

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

7. nov 2010 20:36

Nimam pojma, kako bi to bilo izvedljivo, oziroma vem da bi se morala povezati s kakšnim modnim fotografom oziroma manekensko agencijo, ker oni imajo gotovo povezave s stilisti. Že zato, ker pripravljajo bookinge za manekenstva željne mladenke.

Da pa bi šla na make up h kozmetičarki in potem sama k fotografu, ti je premalo?

Vedi tudi, da styling ni poceni.

 

In če boš partnerju dala takšno fotko kot presenečenje, ne bodi potem ti presenečena, če te sploh spoznal ne bo na njej. Ker make up oziroma celoten styling delata čudeže, vem iz izkušenj.

Poglej še zasebno pošto.

Mamamia

mamamia

Viva Meier  

član od: 20.12.2009

sporočila: 673

7. nov 2010 20:57

Poskusi "fragmente" skupaj sestavit- greš k frizerju in vizažistu, da ti uredita "glavo", pred tem greš v kako Zaro ali Emporium oz. nekam kjer ponujajo stilsko pomoč in izbereš styling potem pa malo po netu pobrskaj za kake fotografe in se zmeni za fotoshooting. Mislim, da te bo to prišlo najceneje Viva Meier

liberica  

član od: 13.2.2007

sporočila: 57

9. nov 2010 12:00

Ja res, odvisno kaj želiš. Celoten styling z ličenjem in fotografiranjem in kar je bilo že našteto je verjetno kar visok strošek. Če pa se dogovoriš z kakšnim vizažistom, posebej pa za fotografiranje v kakšnem normalnem foto studiu, bo cena kar primerna. Pa ti ravno tako naredijo prav lep album z različnimi posnetki. Jaz sem prijateljici za okroglo obletnico poklonila bon za fohoshooting,ki so mi ga posebej za to natisnili pri fotografu in opremili z mojim bolj šaljivim besedilom. Mislim, da sem zadela v polno. liberica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

MOJ vrtrdkapica
Kaj jutri za kosilo?Dragička
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti