4. dec 2010 21:01
Ko sva zajtrkovala sta tudi, ti dve prišli na zajtrk
4. dec 2010 21:01
Ko sva zajtrkovala sta tudi, ti dve prišli na zajtrk
10. dec 2010 15:38
Evo, končno mi ga je uspelo poslikati, hi hi za steklom.
lp, pinka
10. dec 2010 18:44
Naj te ne skrbi preživetje muca čez zimo. Da ima le hrano
10. dec 2010 19:09
Ja, strinjam se s jankotom: nič bat za muca po zimi, preskrbi, da se ima kam skrit pred dežjem, neurjem, da mu ne zateka, da ima na čem ležat ( da ni beton ), karton, stiropor star polover, da ni na prepihu.........ne pozabit, če zmrzuje, ponudit mal mlašne vode.......
ežoj
10. dec 2010 19:43

Ni ravno udomačen
.
Ima pa domek pri našem vikendu in smo že lepo vajeni drug na drugega (samo z mojo mami, nista ravno "na ti")
.
10. dec 2010 23:41
ojej, mene pa vseeno skrbi, ker okoli hiše nimava nič kam bi se lahko zatekel. Hrana pa je itak 24 ur /na dan na razpolago, pa mlačno mleko. Ker je tako velik odjemalec mleka je postal kar Milko.
11. dec 2010 0:15
Ta slika pa se mi je izmuznila.
lp, pinka
11. dec 2010 6:22
pinka,
ni treba nič komplicirat, lahko uporabiš kartonsko škatlo, odprto na enem koncu,obrnjeno tako, da mu noter ne piha in zamaka, pokrito z plastično folijo. Ne smeš zlorabit zaupanje in ga tam motit, žival se navadi, da ga tam nihče ne moti in to sprejme.
ežoj
11. dec 2010 15:04
Hvala za nasvete
11. dec 2010 20:36

Nagradno vprasanje: koliko mack je v kosari???
Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto