Bioterme - mala nedelja

Barbi5  

član od: 12.8.2009

sporočila: 33

20. jul 2011 11:38

Mi smo se v teh termah kopali 2x do sedaj. Prvič je bilo lepo vreme in smo bili navdušeni! Ravno tedaj so gradili hotel. Drugič je bilo slabo vreme in je bilo obup! Namreč škoda je, da notranji bazen ni povezan ven, v veliko termah imajo tako in nam je všeč.

Naj pa povem izkušnjo. Po prvem kopanju sta bila starša tako navdušena, da sta za svoj letni dopust želela v nov hotel. Terme so obljubljale odprtje le-tega na določen datum in kar nekaj časa po tem datumu sta starša rezervirala termin. 2x so ju potem klicali in skušali prestaviti njun termin. Prvič še je šlo, drugič pa nista mogla več prestaviti, saj sta v službi že povedala datume dopusta. Meni se je zdelo absurdno, da so na veliko oglaševali datum odprtja hotela, potem pa je minilo še kar nekaj časa po obljubljenem datumu, ko so ga le odprli. Seveda starša nista šla potem tja na dopust, ampak v terme, ki so jima že leta in leta stalnica.

Meni je tam všeč voda, ki nima (toliko) klora (nevem točno), ampak mi paše za kožo, ker sem občutljiva, alergična etc. V hotel me pa ne vleče.

Drugače osebje prijazno, hrana (vsaj tisto kosilo, ko smo jedli) pa srednje dobra.

Lp

Barbi5

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti