Oblačilni report za jesen-zimo 10-11

tinca  

član od: 3.9.2001

sporočila: 907

30. avg 2010 14:29

Vendelina ti mora da se šališ. Edinkrat ko je držal peglezen v rokah je bilo med hudim prepirom, ko mi je skušal dokazat, da on pa res zlo lahko in na brzino zlika srajco, ker to pa res nič ni. Naj samo omenim, da je likalnik pozabil priklopit. Mi smo pač še stare šole, važno pa je, da se zaradi takih zadev pretirano ne sekiramo. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca

Kotarca  

član od: 13.6.2010

sporočila: 614

30. avg 2010 21:18

Spet rabim nasvet, Vendelina jr. Prilka naredi svoje, popusti so, pa se kupi marsikaj. Ko je treba stvari kasneje skombinirati skupaj, pa ne gre in ne gre. Kaj poleg črnega, z bleščicami posutega krila, zgoraj oprijet, spodaj rahlo zvončast kroj, na police, srednje dolžine? Za gospo, ki ima sicer skoraj 45 let, zgleda jih pa bistveno manj.To je moja mama., da se ve. Krilo je bilo zelo poceni, material in kroj pa tako soliden, da ga je kupila.Zdaj pa sva ugotovili,da razen enostavne bele , sive in bordo satenaste bluzice nima kaj skombinirati zraven.Ker se mi zdi, da mora biti top, jopica ali karkol že, ob takemu krilu zelo enostavno, da ne bi izpadlo kičasto. Torej kaj zraven, da bi delovalo kot komplet? Hvala lepa. Kotarca Sporočilo je spremenil(a) Kotarca dne 30. 2010 21:20

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

31. avg 2010 8:32

Kotarca, žal mi je, ampak kupili sta kos, ki ga ne bi smeli kupiti. Sicer tu ni samo vajina odgovornost, za začetek so krivi tudi tisti, ki so v trgovinskem imenu to nabavili, pa tisti, ki so to zašili in tisti, ki je tisto grozljivo dizajniral. Meni se včasih zgodi, da ko vidim kak res obupen kos, razmišljam, pa kdo hudiča je tole oblikoval, pa kdo je takemu človeku dal spričevalo? Črno krilo z bleščicami - to ima tudi v dizajnerskih izvedbah veliko možnosti, da udari mimo. Ogromnokrat nastane nekaj, kar je še hujše od "šika avstrijskega podeželja", pa še iščem besedo za to. Tista stvar, ki sta jo kupili, če ne bo uporabna za orientalske plese, bo sicer še vedno uporabna za to, da si zapomnita obedve ti dve lekciji: 1. Nisem tako bogata, da bi kupovala najceneje 2. Nikoli ne kupim nobenega kosa, če za k tistemu kosu nimam vsaj že treh stvari v omari, ki jih lahko kombiniram. Tista kiklca je pač šolnina za to, da se človek hitreje nauči teh lekcij. Lepo z mamo še eno rudno v trgovine. Naj mami išče malo črno oblekico, ali malo sivo oblekico ali malo night blue oblekico (v Peek & Cloppenbergu imajo tega precej).V letih kot je, bi itak že morala imeti po eno od vsake. Tega, da nista zmogli kupiti nič drugega, razen tiste črno-šljokičaste zadeve, tega ne verjamem. Vendelina jr.

Kotarca  

član od: 13.6.2010

sporočila: 614

31. avg 2010 11:47

Dobila potrdilo za to, kar sem vsaj slutila, če ne vedela. Mama pa ima malo črno oblekico, tudi malo sivo oblekico in poleg tega obupnega kosa sva kljub temu kupili nekaj pametnih stvari. Verjetno bo res za orientalske plese. Ali pa za pusta, za kake maškare. Kotarca

katti  

član od: 4.11.2005

sporočila: 2109

1. sep 2010 13:25

Vendelina jr. je napisal/a:
Če pa katera zlaga štumfe svojemu dvajsetletniku, potrebuje strokovno pomoč. Če pa katera zlaga štumfe svojemu sinu in svojemu partnerju….bo strokovna pomoč trajala dlje časa. Lahko pa poskusi z metodo butnskale.Vendelina jr.

 

Ta o štumfih je dobra, hahaha... no, jaz sem svojga navadla tud, da jih vedno obrača, da se potem, ko dajem prat, ne zezam še s tem.

katti

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

7. sep 2010 11:11

Živjo,

na netu iščem stran, kjer lahko pogledaš katera frizura ti najbolj pristoji k obrazu (tako nekako naj bi bilo, da daš gor sliko svojega obraza in potem izbiraš frizure). Nekje v spominu imam, da je ena od članic ta link nekoč že pripela na forum, pa ne vem kje in kdaj. Mi lahko pomagate?

Hvala!

Saša

saša

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

7. sep 2010 12:09

Spagon, guglaj tale keywords: "virtual makeover" ...in bo zletelo tega kar precej. Vendelina jr.

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

7. sep 2010 12:53

Ah, itak... Hvala!

Grem gledat kaj bi lahko počela s svojo dolgo blond grivo :)

saša

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

7. sep 2010 20:50

A neobhodno mora biti dolga? Ker dolgi blond lasje nekaj časa funkcionirajo, ampak tudi Amaia Salamanca (glede na to, da spremljaš nogomet in dogajanja na Iberskem polotoku, predvidevam, da veš, katera je to) in Anja Rubik sta na eni točki nehali z "dolgo in blond". Pa Daria Verbovny tudi. Medtem ko Donatella V ne bo nehala. Pa bojim se, da Claudia S. takisto ne. Anyway, najbolj seksi blondinki sta bili dve. Jean Harlow in Marylin Monroe. Jean je bila bojda naravna blondina, Marylin ne. Ampak point je naslednji: seksi blond je dolžina ko ni več kratko, ni pa še srednje dolgo (tisto striženje, ki ga je imela R. Zellweger v Chicagu). malo stopničasto in za kak odtenek še posvetleno. To lahko nosijo samo svetle punce, ker taka frizura preprosto ne prenese nič narastka. Drugače pa "dolgo in blond" - če si ravno ne služiš kruha v šovbiznisu, je z "dolgo in blond" težko doseči, da te sodelavci upoštevajo in jemljejo resno. Oziroma, te jemljejo resno, ko je trebna dajati naloge. Te pa ne jemljejo resno, ko gre za napredovanja. Ker "dolgo in blond", to je za punce, ki fotokopirajo, za kaj več pa ne. Medtem ko je shorter & blond zelo respectful. Vendelina jr.

spagon  

član od: 12.6.2007

sporočila: 1133

8. sep 2010 16:24

Hahha Vendelina ti pa kar stresaš stereotipe iz rokava! Ja, moji lasje so dolgi in naravno blond.

Ne boš verjela, tudi blondinke znamo razmišljat in celo končamo fakulteto

Sicer sem pa vesela, da ne delam v tako primitivnem okolju, da bi mi zaradi mojih las dajali dela ala fotokopiranje in kuhanje kave. Pravzaprav je moje delo zelo odgovorno in ga imam rada, moji sodelavci in nadrejeni pa me, kljub moji barvi las, spoštujejo in vedo, da se name lahko vedno zanesejo.

Itak je pa bolj pomembno kaj je v glavi in ne kaj na njej, kajne?

 

saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti