Šov za 40. let

gita3  

član od: 4.6.2010

sporočila: 7

tema odprta - 2. avg 2010 22:29 | ogledi: 8.561 | odgovori: 4

Moj mož je avtoprevoznik in ima v kratkem 40. rojstni dan. Rada bi popestrila večer njemu in vsem povabljenim. Ima kdo kakšno zamisel? Skeč?

gita3

Viva Meier  

član od: 20.12.2009

sporočila: 673

2. avg 2010 23:11

Poleg tega, da je že 10 tem odprtih na isto tematiko, je itak ključno samo eno vprašanje: bi si skeča/ekstra pozornosti/posebnih štosov on sploh želel ali je to tvoja želja oz. domislek, ki je padel ob gledanju ameriških filmov oz. podobnih norij? Če je iskreno rečeno taprvo potem z malo retrospektive in gruntanja ne bi smelo biti težko pripraviti kaj prijetnega, še bolj verjetno je pa ta drugo, in sicer, da mu bo ob celem šovu sila neprijetno. Upam, da mu ne želiš/želite zakuhati tega. Namesto tega mu raje pripravi prijetno druženje z vašimi prijatelji, ki bo minilo v sproščenem vzdušju in z ugodnim občutjem vseh vpletenih Viva Meier

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

3. avg 2010 16:59

Težko je takole na daljavo karkoli reči, ker vas ne poznamo. Kakšna druščina ste, bolj zadržana ali veseljaška? Bi bil skeč res za popestritev že itak veseli družbi, ali bi radi bolj zadržano druščino malo razvedrili? Na koncu koncev tudi ne vemo, kaj vse tvojega moža poleg poklica še veseli, ima kak hobi, na katerega bi lahko navezali hec? Ker če hočeš še tako dobro in duhovito kaj speljati, moraš tistega, ki mu je to namenjeno, res dobro poznati, da ne pihneš mimo. TAko da s prijatelji staknite glave skupaj, se spomnite kakšne anekdote in na to kaj navežite. Pa predolgo naj ne traja, vse kar je več kot tri do pet minut je že predolgo.

V takih zadevah največ pomagajo prijatelji in bližnji sorodniki, vas vežejo skupne dogodivščine.

 

Meni je bilo všeč, ko so prijatelji mojemu možu za 50 let prinesli prav toliko različnih vrst piva, meni pa 50 različnih začimb. Pomeni, da so se potrudili in razmislili, s čm bi katerega od naju razveselili in naredili hec. To šteje, manj sama izvedba.

podarite mu 40 različnih igrač - tovornjakov ...

 

Mamamia

 

 

mamamia

gita3  

član od: 4.6.2010

sporočila: 7

3. avg 2010 20:44

ali pa torto iz WC papirja, je tudi zanimiva. gita3

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

3. avg 2010 21:33

Nekateri se odločijo in poskrbijo za naslovnico časopisa z datumom rojstva slavljenca (če ne poznaš koga pri katerem od časopisov, da ti to priskrbi, lahko to dobiš v UK v Lj in MB), potem pa kak krajši članek z naslovnice in fotografijo nadomestijo z zapisom, ki se nanaša na slavljenca. Eni so celo poskrbeli in spravili skupaj štiri časopisne strani, s celo kronologijo in ustreznimi fotografijami. Moraš pa v tem primeru imeti pri roki kakega spretneža na računalniku, ki zna to naredit.

Pa še lep spomin ostane.

 

Meni osebno je torta iz wc papirja že malo prežvečena reč, kar seveda ne pomeni, da pri drugih ne vžge.

 

uspešno iskanje popestritve rd želim, mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti