9. jul 2010 15:48
@ežoj: z zastavo si čisto majčkeno prepozen, ampak vseeno jo spravi, drugo leto ti utegne priti prav, če ne še prej... lp, proxima
9. jul 2010 15:48
@ežoj: z zastavo si čisto majčkeno prepozen, ampak vseeno jo spravi, drugo leto ti utegne priti prav, če ne še prej... lp, proxima
9. jul 2010 17:22
Ja proxima, kako, da jaz za to nisem vedel ( za Berlin sem ). Kot vidim manjkal je tudi Badiou, pa Negri pa verjetn še kdo. Verjetno so se nas ustrašili, da bi začeli takoj z revolucijo " hasta la victoria finalmente ".
Pa drugač: imam vtis, da se naši ( politiki ) sramujejo Žižka.
Pa, da ostanem v temi:
Kalika, ko imaš takšne težave z izbiro knjige, verjetno je abrahamka zelo angažirana za " cosa nostra " ( komunizem in pravičen svet ) lahko ji podariš knjigo A. Badiou, The meaning of Sarkozy ali S. Žižek ( napisano s ta pravimi ž-ji ) First as Tragedy, Then as Farce, ali kar obe![]()
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 09. 2010 17:22neznan uporabnik
9. jul 2010 22:28
Pa v bandiero roso zaviješ, pa maš
10. jul 2010 6:29
Eh, japaja, mal pretiravaš. Takim tipom se spregledajo posebnosti, znani so po drugih stvareh in zaradi tega cenjeni. Ti bi Žižka obravnavala enako kot puhoglavce iz Vendijinih postov o moški modi, ali kot naše " kobajagi " poznate puhoglavce, ki se delajo ( sami sebi ) pomembni na dodelitvi kakšnih Viktorjev ( ki so si jih izmislili ravno zato, da bi bili videti pomembni ). Čeprav sedaj ( zaenkrat še, pa upam da ne za dolgo ) imamo kapitalizem, lahko vseen razmišljamo z lastno glavo, čeprav kapitalizam vse naredi, da se to ne bi zgodilo........., moram nehat, me kar zanese, je prezgodaj za razburjanje.
Skratka, kapitalizem je v riti, in to je vsem na planetu znano, razen v Sloveniji, ki se dela kot, da Žižek sploh ne obstaja, celo intelektualci ( razen mene
), se ga ne upajo omenit.
ps. upam, da za avantgardno dekadenco nimaš naših kvazi pomembnežev, prej omenjenih s podelitve Viktorjev.
ežoj
10. jul 2010 10:14
| japaja je napisal/a: |
|
Ežoj, z veseljem bi se postavila ob bok S. Žižeku, če ne bi bil tak, kakršen je. Mi je zlo žal ampak tudi če bi hotela, mi moje truplo z vsemi svojimi fiziološkimi posebnostmi ne dovoljuje tega (edino če v kratkem izumim portable WC |
Analia Hounie Žižek, argentinska lepotica z doktoratom iz filozofije, trenutna(?) Žižkova soproganeznan uporabnik
10. jul 2010 11:14
In to je menda že tretja trenutna? (Dobra, nimaš kej. Certifikat tudi ima, ful sm ji fouš) Hehe, saj vem, problem je v meni hahahoho... mi preveč deluje kemija tako pri zaljubljenosti kot tudi pri odklanjanju določenih oseb (ali situacij..) Ko mi plexus solaris zaigra in ko mi gre na *piiip*, je zame povestica končana. Poudarek je na "zame". Ostali pa ad libitum
11. jul 2010 19:27
Slavoj Žižek se je poročil dvakrat. Ima dva sinova, 35 in 9 let. Z mamo prvega sina ni bil poročen, z zadnjo ženo pa nima ptrok. A je zadosti podatkov, da bo kurnik razrešil uporabno nalogo? Vendelina jr.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najboljši limonini razpokančki

Dušene školjke s pivom na sredozemski način