Šotor

Mojca32  

član od: 22.8.2005

sporočila: 69

tema odprta - 5. jul 2010 9:30 | ogledi: 2.463 | odgovori: 1

Pozdravljeni.

Ker sem že dostikrat našla vaše zelo dobre nasvete, se zdaj še obračam na vas z enim vprašanjem. V Intersparu smo kupili šotor za 2 osebi Royalbeach swoop 2 ( www.goods-4-u.de )

Izgleda res zelo enostavno in tako kot piše v navodilih je postavljen v 2 sekundah. Problem pa je nastal pri zlaganju, saj za to pa ni zraven navodil. Poskušali smo na vse mogoče načine, pa nismo uspeli.

Zanima me, če ga kdo od vas ima in če mu ga je uspelo zložiti in kako. Hvala za odgovore.

P. S. Moj je rekel, da bo šel nazaj v trgovino in jim bo razstavil vse šotore ba zalogi, potem pa naj zlagajo.:)

Mojca32

ALENKA9  

član od: 1.8.2008

sporočila: 37

5. jul 2010 10:36

Zdravo! Ne vem sicer, kakšen je ta šotor, zna pa biti podoben Quechui. Splača se pogledati na strani decathlona( ki to znamko šotorov prodaja),ali pa malo pogooglati za quechuo, ker so tudi video prikazi sestave oz.postavljanja šotora. Bistvo v quechui je, da zložiš šotor v krog, nato pa krog zviješ v osmico in ti kar sam pade v pravo obliko. Vem, malo nerodno napisano, ampak drugače ne znam. Tudi midva z možem sva delala prave dizertacije s sestavljanjem takega šotora (ampak velikega, kjer je še malo bolj komplicirano), zdaj pa je to res stvar petih minut. Priznam, da je tudi naju mikalo, da bi šla v trgovino na priročen tečaj sestavljanja.. Veliko sreče pri sestavljanju in seveda še več pri uporabi šotora. Alenka ALENKA9

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti