Prodam poslovni prostor - ptuj

Habibi  

član od: 16.10.2006

sporočila: 54

tema odprta - 2. jul 2010 16:00 | ogledi: 2.165 | odgovori: 0

Prodam poslovni prostor. Velikost prostora je 158,30 m2, stoji v pritlični etaži v velikosti 176 m2 in ima pokrito teraso, katere del stoji na pripadajočem funkcionalnem zemljišču. Izgrajen je bil decembra 2005, zadnja adaptacija pa je bila oktobra 2008. Vse notranje stene so pregradne in se lahko poljubno odstranijo. Zraven je kopica brezplačnih parkirnih mest.

Vpis v zemljiško knjigo je urejen.

Poslovni prostor se nahaja se nahaja na odlični lokaciji v centru Ptuja, v poslovno-stanovanjskem centru, cca 100 metrov je oddaljen od trgovskega centra Qlandia in je ob mestnem stadionu.

Oprema: talno gretje, mestni plin in lastna plinska peč (sanitarno vodo lahko greje elektrika ali plin), steklena fasada. Vgrajene so 4 stropne klimatske naprave ter 1 stenska. Zmogljiva ventilacija z rekuperatorjem, toplotna zavesa nad vhodom. Možna je izvedba dve poslovnih prostorov, saj ima dva ločena vhoda na vsaki strani zgradbe.

Poslovni prostor je bil prej urejen kot gostinski lokal (glej slike), sedaj pa je brez gostinske opreme, tako, da se lahko uredi kakršna koli dejavnost.

Prostor je res primeren za vse. Avto oz. dostava lahko pripelje pred vhod.

Torej prodaja se prostor na zelo dobri lokaciji in po zelo ugodni ceni – 250.000 EUR. Po dogovoru ceno lahko tudi malo spustim.

Za ogled in več informacij sem vam na voljo na: 040/415-406 in pa seveda moj mož na: 040/415-407.

Slike na:

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=9

Habibi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti