Kje so naše ladje

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

18. jun 2010 8:50

Zanimivo, ja, kako si koga predstavljamo glede na komunikacijo na tem našem forumu (ki je tudi meni matična luka, najljubša za povrh, ki meji že na odvisnost; kaj meji, je že odvisnot, nič se ne bom Vnesi smeškotasprenevedala). Potem pa presnečenja, ko se srečamo v živo.

 

ežoj je nekatere  nazorno opisal, ja, ostal je zvest samemu sebi, sploh glede tiste gerontologije, le pri Vendy je evoluiral in jo je pustil samo v jeansu in moških srajcah, pogrešam namreč tisti njegov opis, ko vsa mogoča bižuterija zvončklja na njej ...

Bi se spet miorali srečat, ja, da spoznamo nove obraze ... Letos bo minilo pet let, kar smo se v MB prvič srečale, okoli 20 nas je bilo, potem sta pa dve nadaljnji druženji presegli vsa pričakovanja.

 

Mamamia

 

 

 

mamamia

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

18. jun 2010 10:15

Mamamia, preveč žoltavosti je bilo, da bi se tako srečevali, kot smo se včasih. Vrhunec je bilo srečanje v Peklu, takrat je bilo tudi vzdušje top one se mi zdi, :  ) Nasploh...

 

Aja, jaz bi staro verzijo KulSlo nazaj. :  ) In to je tudi bilo takrat, si kliknil gor in videl, kaj se dogaja takoj, brez da bi klikal "nekam noter". Ko se pa navadiš jadrat kje drugje pa prisvetiš samo še malo nazaj pogledat... Odzivi na forumu pa takoj povejo, kje smo. Zdaj je bolj mrtvilo, se mi zdi...

lidka

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8688

18. jun 2010 10:37

Se ne strinjam! Mi se zdi, da se še bolj srečujemo. Enkrat z enimi, drugič z drugimi... Prav fajn je, imam družbo iz Dolenjske, Kranjske, Štajerske, Primorske.... Jupiii, jaz se sploh nič ne pritožujem. Pekel je sploh bil začetek vsega. Celo ljudje z one strani luže pridejo.

A nede, Ežoj, sedaj kontrabanti nek beli prah razvažajo?

Kot pravi mamamia, meni je kulinarika tudi najbolj pri srcu in prva in glavna luka. Če pa kdo pripluje, "zamuti" vodo in naredi vihar in štalo - to je njegov problem. Valjda, da potem nima dobrega mnenja o tej luki.

Za kakšno večje srečanje je pa treba organizatorja... Ja, ja... Ni to kar tako!

Mamamia, lahko bi kakšno obletnico proslavili, kaj praviš?

No, gremo veselo naprej... danes je petek, pa še nogometna tekma, pa jutri se srečam z enimi kontrabanti, čeprav bodo sikire padale.

 

Pozdravček - mirno plujte!

Košuta  

član od: 8.7.2008

sporočila: 199

18. jun 2010 10:42

Lidka, si nazaj

 

Košuta

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

18. jun 2010 11:07

He, he. Midve se zdaj lahko  še v drugem morju, :  )

lidka

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4309

18. jun 2010 11:10

Lani je bilo super srečanje na Kopitniku - sicer ga je organiziral gazda, pa saj ni važno. In vem, da je veeeliikooo mini srečanj, kjer se imajo(mo) tisti, ki s(m)o se nekako začutili, fajn. Tako kot sicer v življenju - z enimi fajn furaš, z drugimi pač sobivaš in s tretjimi......sve su ostalo nianse.

rrr

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4309

18. jun 2010 11:11

In še to - vsako leto ob tem času pa tja do jeseni je bolj ali manj mrtvilo.

rrr

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

18. jun 2010 13:51

Ko bo volja, vreme ta pravo, vsi planeti pravilno postavljeni, se pa dobimo! naor

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

18. jun 2010 13:59

Ja, tale Kulslo zele pod kožo. A se vse spreminja, tako tudi mi, ki smo viseli, visimo in bomo še viseli tu gor, včaso malo več, pa gremo komu na jetra, ali malo manj, pa nas kdo pogreša. Gre za povsem normalne zadeve, edina stalnica na tem ljubem svetu so itak spremembe, kajne?

 

Nekaterim, ki smo tu gor že nekaj let, se zdi, da so se nekatere zadeve spremenile. Res so se. Debate so bile včasih drugačne, manj je bilo "ostalih" tem v primerjavi s kuharijo in čisto gospodinjskimi temami. Nekatere smo se na spremembe, tudi v komuniciranju na forumu, prilagajale hitreje in lažje, nekatere težje in z manj razumevanja za nekatere "pojave". Tudi to je povsem običajno.

 

Nekatere naše članice so se usmerila na druge forume, vsaka ima svoj razlog. Nekatere se res redko oglašajo (stana.r na primer), nekatere so se povsem umaknile iz večini neznanih razlogov. Vsaka ima svoje sipmatije tu gor, vsaka koga ne mara, vsaka od nas je na svoj način občutljiva na kakšno reč .... In tudi to je povsem normalno.

 

Kaj vem, morda ni slabo, da kakšno leto mine brez množičnega srečanja. In če je bilo v jeseni 2005 nekakšno prvo srečanje, ki smo ga pripravile takrat nekatere dokaj sveže članice Kulslo, se lahko počasi začnemo odločat za še kakšno. Tudi če ni okrogla obletnica. Se je pojavilo veliko novih imen in nekateri imajo morda željo, da se srečajo z druščino, ki se pojavlja tu gor. Tisti, ki si osebnih stikov ne želi, pač ne pride. Različno smo si in različni interesi so nas privedli na to ljubo Kulslo.

 

Bom počasi nehala, da ne zaidemo s teme ali da me še kaka večja patetika ne pograbi. Nostalgija me včasih, priznam (kajne, dragička, in še katera ....).

 

Meni je tu všeč, in imam Kulslo za svoj pristan, četudi bi mi kdo odrekel privez. A to se na morju menda ne dela.

Mamamia

 

mamamia

lisicka  

član od: 22.12.2004

sporočila: 650

18. jun 2010 14:10

ribaracarak je napisal/a:

Lani je bilo super srečanje na Kopitniku - sicer ga je organiziral gazda, pa saj ni važno. In vem, da je veeeliikooo mini srečanj, kjer se imajo(mo) tisti, ki s(m)o se nekako začutili, fajn. Tako kot sicer v življenju - z enimi fajn furaš, z drugimi pač sobivaš in s tretjimi......sve su ostalo nianse.

rrr
To je blo pa takrat, rrr, ko si mi ti en ful lep kompliment dala .... zvitorepka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti