7. jul 2010 22:19
Španci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7. jul 2010 22:19
Španci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8. jul 2010 8:11
| matejac je napisal/a: |
| Švicko? Hehe, on bi svojmu otroku lego kocke iz druge roke kupil (in to je resno izjavil). |
8. jul 2010 8:22
Sej sem vedla. Nemci so bli na prejšnjih tekmah enostavno predobri. Španci so se skozi prvenstvo lepo naprej vlekli z 1:0, po sreči premagali Portugalce, Brazilijo in Argentino so jim drugi spucal in zdaj majo odprto pot.
V finalu bom gledala oranžno, sam me skrbi, ker so do zdaj vsi, za katere sem navijala, izgubili. Ne vem, kako naj se naučim ne navijat za naše ![]()
Drugače pa vsem Španceljubkam iz srca privoščim veselje ![]()
neznan uporabnik
8. jul 2010 9:42
Ampak pišuka, vsi manekeni so že odšli domov ali pa so v odhajanju
8. jul 2010 10:12
Japaja, Iker ostaja, on odtehta za enih 15 drugih ![]()
neznan uporabnik
8. jul 2010 10:27
Ja, tale ni samo lep, je tudi navihan
8. jul 2010 13:19
Čestitke tudi z moje strani vsem španskim navijačem.
Upam, da bodo Nemci do naslednjega prvenstva tisto hobotnico pripravili na kak okusen način. Ker toliko vraževerja kot sproža Paul-i, sigurno ne vpliva dobro na njihovo psiho in igro.
V finalu navijam za oranžne, v tekmi za tretje mesto pa seveda za Nemce. ![]()
Vilma
Sporočilo je spremenil(a) Vilma dne 08. 2010 13:20
8. jul 2010 15:46
| Vilma je napisal/a: |
Upam, da bodo Nemci do naslednjega prvenstva tisto hobotnico pripravili na kak okusen način. Ker toliko vraževerja kot sproža Paul-i, sigurno ne vpliva dobro na njihovo psiho in igro.
Vilma Sporočilo je spremenil(a) Vilma dne 08. 2010 13:20 |
Menda obstaja tudi jasnovidni jež Leon, ki je napovedal zmago Španije. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
8. jul 2010 18:42
A kej razmišljate za naprej? Meni se zdi, da bo Nemčija v soboto izgubila, ker jim je po včerajšnjem porazu "vse dol padl" in se ne bodo mogli zmotivirat, saj se je videla (zame) blazna razlika že med situacijo na tekmi z Argentino in na tekmi s Španijo - kot da ne igrajo isti oz. kot bi imeli svinec v kopačkah in to se jim po porazu zagotovo ne bo obrnilo, ne glede na to, na katero škatlo se bo Paul-i spustil. Če se bo zmotil v napovedi ali ne, ga je pa pod nujno po prvenstvu pojest, da ne bo panike delal med navijači! Za nedeljo pa: navijala bom za Nizozemsko, so mi pač bolj simpatični, Špancev nekako ne maram. anaboleyn
8. jul 2010 20:07
Ma jaz bom v nedeljo oranžno gledala , pa še z haikenom v roki
. Španci mi nekako ne potegnejo - razen Casiliasa seveda .
So mi pa nizozemci nekako simpatični še iz časov Van Bastna in Gullita ( odkar se je ostrigel je sploh cukr ).
BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pijana Kokoš

Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami