V šentvidu (lj) oddam manjše dvosobno stanovanje (50 m2)

strelka  

član od: 8.5.2006

sporočila: 659

tema odprta - 2. jun 2010 10:11 | ogledi: 2.205 | odgovori: 1

Stanovanje se nahaja na mirni lokaciji, mikronaselje sestavljajo trije nizki bloki, med njimi je park, v bližini je tudi vsa potrebna infrastruktura.

Stanovanje je v visokem pritličju in obsega manjši predprostor, spalnico, kopalnico, veliko kuhinjo z jedilnico, prostorno dnevno sobo in zastekljen atrij.

Oprema v stanovanju je izdelana po meri, tako da je prostor maksimalno izkoriščen. Je lepo ohranjeno, okna so nova in zelo kvalitetna, prav tako parket.

V stanovanju je vsa bela tehnika (vključno s pomivalnim in pralnim strojem, televizorjem in hifi opremo) in vsi priključki. Kuhinja je opremljena z vsemi kuhinjskimi pripomočki (ki se jih na željo lahko odstrani).

Stanovanje je primerno za par ali eno osebo in se oddaja za daljše obdobje z možnostjo odkupa. Iščeva zanesljivega in skrbnega najemnika. Stanovanje je vseljivo takoj in se bo oddajalo "uradno".

Pozabila sem še omeniti, da parkiranje okoli bloka ni problem.

Za več informacij in dogovore za oglede se zainteresirani javite na ZS.

strelka

Temo je spremenil(a) strelka dne 2. jun 2010 11:18

strelka  

član od: 8.5.2006

sporočila: 659

2. jun 2010 14:20

Ker smo bili nedavno ravno pri bontonu, bi bilo lepo, da tisti, ki jim vestno pošiljam informacije po ZS, vsaj odgovorijo... strelka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtTrixi
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti