Dan mladosti

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

25. maj 2011 17:58

Multi, ne bit tolk našpičen, no! Danes, na dan mladosti (ja, proslavljam tudi jast, čeprav sem stara), je brisača prišla še kako prav - dobr, da jo nosimo cel dan s seboj - je bilo grozno vroče (oz. je še).

lp

cervus

neznan uporabnik

25. maj 2011 18:14

Pa zakaj takoj vsi rohnite, ko jaz rohnim. Rohnite,da sem slabe volje. Nisem slabe volje. OSEBNO mi pač v kontekst teme o dnevu Mladosti ne sodi ZF, malo nagajivo interpretirana in nato še komentar, joj, kok je blo pa ono o brisačah e eni temi. Se pa absolutno strinjam,da se gremo to v kaki drugi temi. To pa z veseljem.

 

Multivitamin

multivitamin

neznan uporabnik

25. maj 2011 18:28

Elaphus, jaz tud ne najdem onega komada nikjer. Sicer si čepice na glavo in rutice nisem dal. Mi je premala. Sem pa danes šel po mestu in videl promenade vrtcev s tršicami vred, ki so pravilno šetali po pločnikih, z nekimi sedaj rumeno odsevajočimi okol vratu in maksimalno razpoloženi. Moram pa tudi pohvaliti vse voznike in voznice (vsaj kar sem jaz videl) da so strpno ustavljali in čakali da so stometrske četice šle mimo. Sicer ne vem al so bli vrtci al pa prvošolčki.

 

 

p.s. - no danes bi tudi moja baka mela točno 100 let, če bi bla živa. 25.5.1911 je bla rojena. Mogoče sem pač malo občutljiv zarad tega in zato,ker sem vedno to praznoval v zvezi z duhom povezanosti, prijateljstva, enakosti. No, če sem čist iskren pa tud zarad Tita pa Jovanke in one lepe parade s štafeto povrh. In torta je bla, sendviči, šole prost dan, izlet. Muzika. Kaj češ lepšega.

Nisem ravno ziher da bo kdo plesal in štafeto nosil Pahorčku. Sem videl nek hecn spot gospe Pečarič.

 

 

Multivitamin 



multivitamin

Sporočilo je spremenil(a) multivitamin dne 25. 2011 18:55

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

25. maj 2011 19:32

EEEj, šole prost dan pa ni bil!!!So pa bili pionirji v mladince sprejeti, to pa res. Pa športne igre smo se šli. In danes v mojem rojstnem kraju praznujemo 100-letnico vrtca. In je prišel gospod minister osebno. In folka je blo tolk, da nisi imel kje hodit. Ampak, če malo globlje razmislim, pa verjetno ni bilo nobenega od tistih prvih malčkov, ki so prvi šli v vrtec. Škoda!

lp

cervus

neznan uporabnik

25. maj 2011 19:39

Ja no, pač je bil športni dan. Ne ono prosto,da bi spal doma. Lušno je blo. Pa meni vsaj. Jaz mam lepe spomine. In ne samo spomine, tudi izkušnje.

Ni pa nujno,da vsi tako mislijo. Dopuščam tudi negativna mnenja pionirčkov in mladincev takrat. To pa ja.

 

 

Multivitamin

multivitamin

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

26. maj 2011 7:16

In 13 let nazaj na ta dan sem jaz rekla adijo faksu in se šla zmenit za prvo (in do sedaj edino) službo.

Loni Makaroni

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

26. maj 2011 12:23

multivitamin je napisal/a:

 

 No, če sem čist iskren pa tud zarad Tita pa Jovanke in one lepe parade s štafeto povrh. In torta je bla, sendviči, šole prost dan, izlet. Muzika. Kaj češ lepšega.

 

 

Multivitamin 


 

Ja, v Ljudskem vrtu smo plesali in si predstavljali, da smo na stadionu v Beogradu,...

K

neznan uporabnik

26. maj 2011 12:37

Ja res, jaz sem enkrat plesal v Mariboru v Ljudskem vrtu. Enkrat sem se pa celo ugural v Beograd na stadion. Tam sem samo gledal. In na delovno brigado sem moral it. Sem se drl kot nor, da to pa ne. Potem smo pa našli rešitev, sem  šel za en m esec na Kosovo. Tam je bil enomesečni kamp bratstva in edinstva. Vam moram povedat, da sem prve dni mislil, da bom umrl, na koncu pa smo se vsi jokali, ko smo šli narazen. Nekatera takrat spletena znanstva pa vzdržujem še sedaj. Mnogo njih pravzaprav. Meni je blo, nazaj gledano, najlepše obdobje moje mladosti. Ali vsaj eno od naj.

Tam sem se naučil spoštovati druge. Saj sem prej bil več al manj razvajen pobalin.

 

Multivitamin

multivitamin

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4526

26. maj 2011 14:22

japaja, si morbit mislila tole ? Ni glih kratko, refren pa je v tem stilu.

Celo noč sem jo iskala

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecNikita
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti