Kartuše za tiskalnik, poceni, kje?

nxyz  

član od: 3.10.2014

sporočila: 140

12. nov 2014 9:41

Kartuše, ki so bile priložene ob nakupu tiskalnika polnim sama. V raznih trgovskih centrih prodajajo v takšnih majhnih stekleničkah barvo in priložene inekcije. Z mini ročnim svedrčkom zvrtaš luknjico zgoraj na kartušo in z inekcijo vbrizgaš barvo. Pri svojem tiskalniko to uporabljam že kakšnih 5 let in nobene težave. Pri tiskalnikih, ki imajo elektroniko tako nastavljeno, da točno po določenem številu kopij nehajo printati pa tudi, če bo polna kartuša ne bo več printal, v takšnem primeru je treba računalniško elektroniko obiti.

nxyz

funkyca  

član od: 4.8.2007

sporočila: 8

12. nov 2014 20:48

Moje izkušnje s kompatibilnimi kartušami so odlične! Imela sem Samsungov tiskalnik in edine kartuše, ki so bile v njem original, so bile ob nakupu tiskalnika. Kasneje sem kupovala le kompatibilne, saj je bila ena 10 eur, original pa 40 eur. Tiskalnik mi je deloval perfektno 7 let! Je pa res, da ko kupiš kompatibilne kartuše, je treba opraviti čiščenje glave, če ima tiskalnik to možnost, drugače ne tiska lepo. Nato sem kupila Hp in sem bila zelo razočarana. Imela sem ločene kartuše za barvne barve in sem z njimi natiskala po 100 strani, čudežno mi je vedno vseh barv zmanjkalo hkrati, za 4 kartuše pa sem dala 40 eur. Nikoli več ne kupim ločenih kartuš. Sedaj pa sem se odločila, da bom uporabljala laserski tiskalnik, kjer dam za 4 kompatibilne tonerje 90 eur in z njimi natisnem po 1000 strani in še ni problemov, da bi se barva zasušila itd, ker je prah v tonerjih. Drugače pa se najbolj splača naročiti prek spleta http://www.tiskajpoceni.com/artikli.php?tiskalnik=2629 . Tukaj mogoče kaj najdeš!

funkyca

Dolores  

član od: 20.6.2005

sporočila: 1304

12. nov 2014 21:53

To pa je super povezava, ravno se odločam za nakup in 107 EUR za toner se mi je zdelo odločno preveč.

Dolores

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti