Živa voda - revitan

DevilGirl  

član od: 19.7.2009

sporočila: 3

1. sep 2012 18:23

To je zelo dobra zadeva. Ni dovolj, da misliš, oziroma verjameš, da ti bo pomagalo, uporabljati moraš to vodo. Mogoče je res malo dražje, vendar, ko imaš v hiši teh nastavkov več, ti to postane samoumnevno in sprememba je dejanska. Če nekdo samo včasih zalije rože s to vodo in je zadovoljen, kakšne mislite, da so potem rože, če že vrsto let ne "poznajo" drugačne vode, da o kakšnem gnojilu ne govorim. Pa rože so najmanjša stvar. Uživanje vode, tuširanje, namakanje in pranje perila, zalivanje vrta in polivanje vrtnin, tudi paradajza! polnjenje bazena brez klora, za čez celo poletje, namakanje mesa, sadnja in zelenjave, ki je tako prepojeno z raznimi kemikalijami, da dozori in preživi na tisoče kilometrov, spiranje nožnice pri ženskah - to pa je čudež, spiranje ran pri ljudeh in živalih,... Ne se norčevat, če še ne uporabljate!  Klor se pa izloči iz vode,... To so revitan nastavki in to je revitalizirana voda, ne čudež, da bo čistil in čudežno pozdravil neko bolezen, ko je že tako razvita, da ti tudi zdravniki odkimavajo. Potem bi pa kupovali, v vsako stvar verjeli... Ne, to začnite, ko ste še kolikor toliko "uporabni" in uživajte življenje. Lahko si kupite večji nastavek in ga namestite pri števcu,... Vse se da, samo na pravi naslov se moraš obrniti. Taki forumi so dobri, lahko tudi zavajoči. Jaz se lahko vsem komentarjem samo nasmejim ali pa zamislim, koliko je nejevernih Tomažev, po drugi strani se pa zavedam, ljudje smo skeptični, vendar ti revitan nastavki so zaupanja vredni, samo uporabljati jih je potrebno. Ni dovolj, če je "prišravfan" na tušu, ker dvomim, da bi se vam dalo sprehajati za vsak kozarec ali pa pranje solate po hodniku. Bodi dovolj, kupite in uživajte! Jaz sem zadovoljna uporabnica, da ne bo pomote, ne prodajalka, ali da bi kar koli imela od tega!!!!

DevilGirl

gajka  

član od: 16.4.2006

sporočila: 307

1. sep 2012 19:02

In kje se to kupi ?

gajka

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

1. sep 2012 19:45

elaphus je napisal/a:

Sicer tega ne poznam, ampak enkrat bi pa res rada izvedela, kakšne so razlike med živo vodo, neživo vodo in mrtvo vodo. A mi kdo lahko to razloži, prosim?

lp



cervus

Ja no elaphus, živa je tista voda, v kateri žive organizmi - mali in veliki.

Ko sem bila majhna, smo imeli kapnico napeljano v vodni hram, verjetno je bila voda tam precej živa in živahna in smo jo zato za kuho prevreli, gotovo pa ni bila tako živa in navihana kot tista, ki smo jo hodili zajemat k studencu nad malim jezerom v Fiesi.

Ta je bila hladna in sveža, verjetno pa tudi zelo živa, saj so bile nad studencem tri kmetije, pri vsaki so imeli poleg angelov, sinov in hčera vsaj po enega osla, prašiča, pa še kakšno kozo.

Pili smo jo neprekuhano, ker je veljalo, da se voda prečisti, če steče čez sedem kamnov.

Te vode so bile definitivno žive, tako kot tiste iz njivskih vodnjakov brez ograje, v katere je od časa do časa padel kakšen stric ali nećak in je bila ne samo voda ampak cela njiva okoli tudi ponoči živa, dokler niso kje blizu postavili križa.

Končno je tudi do nas prispel tudi vodovod, kaj jaz vem koliko je bila živa ta voda, kakor je bila rjava in peščena, ni izgledala zelo iskrivo, bi rekla, da je bila pa ta en zombi med vodami - torej neživa, a ne?

Ja mrtve so pa tiste vode v katerih ni nič živega. Saj jih ni dosti, trenutno se spomnim samo na destilirano.

Za informirane vode imam tudi razlago, ampak je preveč politično nekorektna za semle.

Pa če te čisto zares zanima, ti bom pa informacije o informiranih vodah posredovala na zs.

 

 

 

nola

DevilGirl  

član od: 19.7.2009

sporočila: 3

2. sep 2012 8:24

Izpisani citati iz prospekta, ki ga prejmeš ob nakupu:

Vodo lahko ponovno oživimo. Misel Nobelovega nagrajenca dr. Alexisa Carrella: »Celica je nesmrtna, degenerira jo samo tekočina, v kateri plava. Obnovi tekočino v pravilnih intervalih, daj celicam kar potrebujejo za prehranjevanje in kolikor vem, je to dovolj, da se bo življenje nadaljevalo v neskončnost.«
Celica je po njegovih dokazih večna. To je dokazal tako, da je 30 let uspel obdržati celice kurjega srca pri življenju z »lurdsko vodo« - »živo vodo« in s hrano. Prišel je do zaključka, da je celica osnova vsega živega. Če je celica zdrava, je organ zdrav, če so organi zdravi, je zdravo telo.
Vesolje harmonično niha – znanost govori o statičnem nihanju vesolja. Po sestavi je voda dvopolni kristal, ki ima svoje lastno nihanje. Pred desettisočletji je bilo lastno nihanje izvirskih voda veliko močnejše kot danes, govorimo o taki imenovani živi vodi. Do danes pa je zaradi bioloških, kemičnih in fizičnih posegov človeka v naravo, to valovanje zelo oslabelo. Znano je tudi, da se kakovost pitne vode na poti od izvira do vodovodne pipe še dodatno kemijsko, biološko in nihajno onesnaži, govorimo o tako imenovani mrtvi vodi (raziskave g. Schaubergerja).
Z nastavkom Revitan mrtvo vodo oživimo (revitaliziramo) v za telo zdravo živo vodo. Večina zdravstvenih težav nastane zaradi pomanjkanja zdrave čiste vode v telesu.
Nastavek Revitan mehansko obdela pitno vodo. Izboljša kakovost in vitalnost vode. Poveča delež strukturirane vode in zmanjša delež nestrukturirane vode, izboljša aktivnost vode, voda postane tudi mehkejša, blago alkalna in boljšega okusa. Voda se v naravi samodejno očisti, med drugim tudi zaradi ultravijoličnih žarkov in dinamike vrtinčenja, med tem ko se preliva med kamni in teče preko slapov. Njena struktura se spremeni in postavi v ravnovesje.


DevilGirl

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5187

2. sep 2012 9:13

Punca,

ti si živi dokaz, da je človek pripravljen požreti popolnoma vsako neumnost, če le hoče. Alexis Carell bi se obračal v grobu, če bi vedel, za kaj zlorabljajo njegovo ime. Najboljši dokaz o nesmrtnosti celic imaš v naravi - do zdaj so namreč še čisto vse pomrle, pa tudi tvoje so in bodo, ko bo prišel njihov čas, ne glede, na to, kakšne obrede opravljaš s svojo vodo. Narava je vse živo programirala tako, da odmre, ker je to osnova, da se sploh lako razvija. Verjemi torej, v kar misliš, da moraš verjeti, pij karkoli že ti ne škodi.Nočem ti kvariti dneva, ampak bolj je voda alkalna, bolj je trda, in izvirska voda niso nikakršni kristali. Nihanje vezi med ioni v molekulah in kristalih se v zadnjih desettisoč letih ni prav nič spremenilo ne glede na vse mehanske obdelave, ki so jih bili v času svojega obstoja deležni. 

Če verjameš, da se dobro počutiš, ni razloga, da bi karkoli spreminjala. Voda se resnično v naravi samodejno čisti, med drugim tudi zaradi ultravijoličnih žarkov in vrtinčenja, tudi med tem ko se preliva med kamni in teče preko slapov - ampak modrovanja o spreminjanju strukture vode in harmoničnosti nihanja vesolja pa le raje prepusti tistim, ki vedo, o čem govorijo. Ostanimo torej pri tem, da si ti z revitalizirano vodo zadovoljna in naj poskusi, kdor hoče. Kaj več pa raje ne. 

Sonja

Mygrace

sporočila: 6506

2. sep 2012 10:11

Ko glih dež pada....a je dež živa al mrtva voda?

Deževnica, rosa...kakšna voda je to? Kje se vrtinči, kako se filtrira, preko katerih kamnov se čisti?

Postana voda, kakšna je to? Zakaj je dobro zalivati rože s postano vodo?

Ali bom jaz tudi zacvetela, če bom pila postano vodo?

Bom zrasla, če bom na dežju stala?

 

In kakšna voda je snežnica? Ali tiste vezi kaj popokajo, ko sneg na hitro skuhamo ?

 

                                                       

 

Aja, kaj pa toča? To je pa stoposto mrtva voda, je čist trda že..

 

                                                         

 

                                                   

 

 

Mygrace

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4526

2. sep 2012 10:17

Najbrž tudi ni naklučje, da je obudila leto in pol staro temo, bila danes že enkrat  (kaj vse človeku ne uide, če zgodaj vstane) in ponovila stvar  brez linka....razen, če je nedavno srečala škrata, tistega Grimmovega

 

Mygrace, na eno vprašanje lahko z gotovostjo odgovorim: če stojiš na dežju, ne zrasteš, sprobano

lp

mzm

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

2. sep 2012 12:04

Tole sem enkrat že napisala na enem forumu, ampak mi je tako zelo všeč, da bom še enkrat:

Janko Mlakar: Iz mojega nahrbtnika (prosto po spominu):
Dva planinca, eden zelo žejen. Vzame (menda usnjen - to je bilo malo pred ali med svet. vojno) kozarec in zajame vodo iz mlake, da bi jo pil. Prijatelj mu pravi: "Daj, daj, ne pij tega, ali ne vidiš, da to ni živa voda!" Ta žejni prijazno odvrne:"Kaj ne bo živa, ko pa je toliko žabic notri!"

lp

cervus

DevilGirl  

član od: 19.7.2009

sporočila: 3

5. sep 2012 21:31

Vsi, ki ste me popluvali, res ne veste, kaj zamujate. Sem napisala, da sem samo zadovoljni uporabnik, vse napisano sem prepisala iz kataloga, oziroma, vse lahko tudi na dodanem linku vidite. Odgovorila sem pa itak osebi, ki jo je to zanimalo. Ostali, ki vas to ne zanima, zakaj sploh berete?! Ne norčujte se iz nečesa, ki niste poskusili, kot se jaz iz vašega pisanja in ugotovitev ne. Bi vam povedala, kje vse uporabljajo te reviran nastavke, pa vam namenoma ne bom, tudi zaradi izdaje mojega imena ne. Norčujte se iz kogar se želite, tudi iz nadimaka DevilGirl lahko, iz mene"XY" se ne boste! Čeprav bi se z vsem ponosom podpisala in pripela kakšno sliko in zdravniški izvid, potem pa glejte in se čudite.

DevilGirl

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

5. sep 2012 21:56

No, no, malo umiri konje. Tukaj se nihče ni norčeval. Imamo pa lahko drugačna mnenja in prepričanja od tebe, kajne?
V katalogu in na linku, ki reklamira izdelek bo seveda pisalo natanko to in tako, da bo (bolj ali manj naivne) potencialne potrošnike pritegnilo. Saj je menda jasno, da je marketing resna reč in imajo podjetja cele oddelke, ki se ukvarjajo samo s tem, pa cele firme so, ki od tega (zelo dobro) živijo.

Svojo zasebnost pa le ohrani, ne veš, kako hitro jo lahko kdo zlorabi.


Kakšno zvezo imajo nastavki in to, kje so montirani s tvojim imenom mi ni jasno, če si le njihova uporabnica. No, ti že veš.

Tista oseba, ki si ji odgovorila, pa je vprašanje postavila pred dvema letoma in pol in se od takrat niti v tej temi, niti kje drugje ni več oglasila.

rimljanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti