Za mamice

swarovski  

član od: 26.10.2006

sporočila: 290

tema odprta - 10. nov 2009 11:05 | ogledi: 1.475 | odgovori: 4

[www.zurnal24.si]

Torej pazite pri nakupu dragih in očitno ne preveč kvalitetnih vozičkov.

swarovski

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

10. nov 2009 16:11

Tole je tendenciozno do neba. Dvajsetim da so morali amputirati prste... Dvajsetim v kolikšnem času (letu, dveh letih, 10 letih?) in kje vse (na krogli zemeljski ali samo v Zapotoku in Podlogu in ostalih zabitih)? Po logiki, zaradi katerih naj bi bili ti vozički nevarni, predvidevam, da bodo v nadaljevanju ukinili tudi vrata. Ker otroci radi vtikajo prstke med vrata in potem se zgodi nesreča (a poznate koga, ki tega v svojem otroškem delu življenja ni naredil?). Aja, da ne omenim, da je treba iz prodaje umakniti tudi štedilnike. Ker so na trenutke vroči in se jih otrok lahko dotakne. In zna biti, da so komu že amputirali del roke zavoljo tega. Seveda ni navedeno kje in v kakšnem časovnem razponu. Aja, da ne omenim, da bomo iz prodaje umaknili tudi avtomobile. Ker otroci lahko vtaknjeo prstke med vrata in potem je poškodba (to, da se z avtom da povoziti otroka seveda ni razlog, da bi avtomobile vzeli iz prodaje). In bi v tej kozerični maniri tudi nadaljevala, pa ne bom. Tko je shvatio, shvatio je. Vendelina jr.

swarovski  

član od: 26.10.2006

sporočila: 290

10. nov 2009 16:32

Saj je bila tudi panika pri otroških hojicah, da so nevarne in danes jih praktično nihče več ne uporablja. Bomo pa kupovali druge modele še bolj priznanih znamk, ki zadovoljujejo standardom. Meni je to zelo pomembno. Lahko se zgodi, da ravno moj-tvoj otrok zgubi prstke, seveda po krivdi proizvajalca, ki ni zagotovil pravega standarda. swarovski

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4309

10. nov 2009 17:33

Vendelina jr. je napisal/a:
Ker otroci radi vtikajo prstke med vrata in potem se zgodi nesreča (a poznate koga, ki tega v svojem otroškem delu življenja ni naredil?).Vendelina jr.

 

Jaz poznam nekoga, ki je to storil dvakrat v roku pol ure, pa ni več dete

 

To čisto tako, mimogrede - za mal heca, čeprav bi rekla, da ni bilo hecno.

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti