Dilema

tema je zaklenjena

syu  

član od: 10.9.2009

sporočila: 482

7. okt 2009 20:00

Spoštovani Sporočam vam, da sem po mnogo, mnogo klicih v razne avto hiše, ki prodajajo rabljene avtomobile, končno uspela prepričati nekoga, ki mi je prodal pet let star avto na lizing brez pologa in mi uredil še ugodno zavarovanje in vse ostalo. Upam, da je bil moj nakup uspešen in da mi bo avto zvesto služil. Naletela sem na prijazno gospo, ki je včasih stanovala v mojem kraju in je poznala avtobusno situacijo.Zato mi je šla tudi na roke. Hvala vsem, ki ste sodelovali pri moji dilemi in mi jo pomagali rešiti. Ker sem bolj nova javljam, da se rubrika lahko zaradi mene zapre. Lahko pa se še malo pogovarjate med seboj, samo ne se kregat. Življenje je kratko, zato naj bo sladko. Lepo vas pozdravlja vaša Syu syu

kozamurnik

sporočila: 2311

7. okt 2009 20:56

Srečno vožnjo! Sem prav vesela, da se ti je dobro izteklo! kozamurnik

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

7. okt 2009 21:03

Vanja, sorry,

kolikor gre za kapitalistično znanost, ta je v službi kapitala in tem se ne more nič verjet. Avtomobilska in farmacevstka industrijo so najbolj skorumpirane in pokvarjene družbe na planetu. Naj povem ( sicer res na pamet, nimam nobenih relevantnih podatkov ), da bi znižanje maksimalne dovoljene hitrosti za 10 km/h ohranilo več življenj kot vse napihljive blazine tega planeta ( sile, ki nastanejo pri trku, so premo sorazmerne ( menda se tako reče - proporcionalne ) kvadratu hitrosti.

Pa pustimo, tole je prepričevanje prepričanih, če imate denar in se vam smilijo kapitalistišni prasci, lahko jih ( glede mene ) redite kolikor hočete, jaz pa nimam denarja. Za mene je avto prevozno sredstvo in nič več, in to funkcijo več kot dobro opravlja moj petnajst let stari r-5.

suy ( upam, da sem prav napisal ) ti si se odločila kot si se in to je za tebe prav: srečno vožnjo

ežoj

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

7. okt 2009 21:05

Spoštujem željo avtorice in temo zaključujem. Srečen konec, bi rekla.

Pa srečno vožnjo ti želim, syu!

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti