Picerija ali špagetarija v lj

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

9. feb 2014 7:46

Vendelina jr. je napisal/a:

Je pa tako, da gre človek v gostinski obrat po hravno in po druženje in tudi po nek sklop simoblov in spominov in kar je še tega.  Sama nisem kakšna blazna fenica pic  - če jo jem, jo jem po smučanju (paše, samo ne tega početi v Avstriji), v Lj. pa na centrskih lokacijah. In grem tja vedno z osebami, s katerimi imamo neke skupne teme, skupne spomine (vključujoč tudi simpatijo, ki se je razvila po eni junijski plohi in smo šli v Foculus na pico, da ne bi bili mokri). Skratka, če je v hravni, pa v kavah itd....tudi to, potem je okej. Če pa kdo išče zgolj gostinski lokal bo pa, prossto po MBrandu, ostal prazen, neodvisno od polnosti želodca.

Hm, je pa treba do te modrosti enkrat priti. V dobro vseh bolj-ali-manj vztrajnih je fino, če se do te modrosti pride enkrat around forty.

Tko je shvatio, shvatio je.



Vendelina jr.




Nisem pa sledil celotni temi, zatorej se vzdržim ANGELSKEGA komentarja . But yes, kakorkoli, UŽIVAJTE v PIZZI in Bon Appétit

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti