30. avg 2009 21:11
pozdravljene, sem gledala Victorias sicret, pa me zanima, če katera ve, kako se pretvarjajo njihove velikosti moderčkov glede na naše. LP Mateja tejča Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 30. 2009 21:13
30. avg 2009 21:11
pozdravljene, sem gledala Victorias sicret, pa me zanima, če katera ve, kako se pretvarjajo njihove velikosti moderčkov glede na naše. LP Mateja tejča Sporočilo je spremenil(a) tejča dne 30. 2009 21:13
31. avg 2009 2:34
Razen če so doma naredili kakšne izjemne spremembe zadnja 3 leta, je Evropska (nemška) številka 75 od Victoria's Secret 35, 80 = 36.
31. avg 2009 12:22
A niso številke od VS narejene po obsegih v inčih? Inč je pa drugače 30,84 cm/12. Ali pa blodim v temi... Vendelina jr.
31. avg 2009 13:23
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| A niso številke od VS narejene po obsegih v inčih? Inč je pa drugače 30,84 cm/12.Ali pa blodim v temi...Vendelina jr. |
Ja, pri angležih in američanih so inče, francozi pravilno pretvorijo. Kaj naredijo natančni Nemci, Švicarji (Hanro) in Italijani pa ne vem. Jaz sem jih vedno kupovala po zgoraj omenjenem sistemu in je edini kos oblačila, ki mi je dosledno enako prav.
31. avg 2009 14:28
tejča, nč verjet zavajajo. Pretvorba številk je zelo komplicirana, potrebuješ strokovnjaka, da natančno pregleda in premeri celo zadevo. Čisto slučajno jaz enga poznam, pa če te še zanima............![]()
31. avg 2009 16:46
Ežoj....mi pade na misel nekaj balkanskih tipo "sanja svinja kukuruz", "nije žvaka za seljaka".....
31. avg 2009 16:59
Super pregled, Vendelina jr.! Stiliranje je vsekakor lažje, če so poznane osnove in izhodišča. Kaj pa praviš na kombinacijo kavbojk (ne zlizanih, seveda), na peto in primernim suknjičem z bluzo v kombinaciji kot ena od možnosti za poslovno žensko na dan brez sestanka? V smislu, da srečuje le sodelavce v podjetju, ne pa poslovnih partnerjev in strank. Je to ok ali je preveč cosy? marsovka
31. avg 2009 18:01
Jaz sem pa čisto izgubljena. A bi katera prilima sliko dolčevite ali pa opisala kako drugače?
31. avg 2009 18:15
Marsovka, to je okej za casual Friday. Pa recimo zelo okej je, če ima ženska kak sestanek na terenu. Recimo, če gre ženska pogledat kakšno industrijo ali kmetijstvo (to sem sama počela nekaj let po službeni dolžnosti), je totalno butasto, da tam stopiclja v salonarjih (ki se uničijo) in da ima na sebi kak zahteven material. Če pa ni izpolnjen noben od navedenih kriterijev, pa pusti džins doma. Namreč, če se ti ravno ne oblači kostim (te razumem, čisto vedno se ne), potem boš lahko letos kombinirala naslednje: tenka črna svetleča usnjena jakna do pasu (usnje obdelano v sijaj, ne v mat, hlače, ki so v bokih krojene široko, potem pa ob nogi (nekje med korenčkom in cigareto, jesenska fazona krojev, imajo jih pri Zari in Guessu, pa tudi pri drugih brandih) in puloverček iz lurexa. Ali pa bluzico iz svetlečega materiala. To ti je npr stajliš, če si nad 170 cm in imaš številko 36-38. Če imaš višjo številko in si višja od 165 cm in nimaš več kot 42, je varianta, da npr kombiniraš črne hlače, krojene na široko, s širokimi hlačnicami, čez imaš na roke pleten pulover z okroglim ali ladja izrezom, črne barve, kratki rokavi, spodaj pa svetla bluzica, lastovičji ovratnik in potem imaš okoli vratu vsaj tri raznovrstne plastiš koralde v črni in beli izvedbi. In za piko na I črno bele čeveljce. ali pa črno bel plašček. Če pa si XXL punca, pa hlače zamenjaj z dolgim ozkim krilom z razporkom, tako da pride krilo kakih 5 cm nad gležnjem in zraven nosiš kake odbite gležanarje ali pa škorence, čevelj pa mora imeti v vsakem primeru peto. Pa še ene koralde več daj okoli vratu. Zraven kombiniraj z na drobno prešito jakno v črni barvi, ki ima korekten pas in si jo kupila pri Punto Roma. Hope this helps. Vendelina jr.
31. avg 2009 18:17
Vanjič, dolčevita je puli pulover, po domače pa turtleneck shirt. Hope this helps. Izraz so pa začeli uporabljati v Kroejši. Meni je ta izrazr tako cort kičast, da ga kar uporabljamKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova potica po receptu moje mame

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni