Stenice, ali nekaj takega

Katarina K  

član od: 5.7.2008

sporočila: 2741

9. avg 2009 8:28

evo, da se javim po tolkem času. NISMO VEČ POPIKANI!!! Moja mam sicer pravi, da niso mogle bit stenice, da bi bila posteljnina krvava,... ma meni je vseeno. Smo pa res globinsko očistili jogije, pa vse okoli in okoli postelje pošpricali z biokilom in jih ni več. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

9. avg 2009 9:06

Pri nas je isto, vseeno mislim da je kje kak komarček ali dva skrita. Ker imamo vsako sezono par tednov s temi istimi problemi. Lp zzak1977

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

14. avg 2009 20:34

Pri meni je bila pa druga zgodba. Bila sva na morju in že tam so se mi naredile po nogah srbeče pike. Mislila sem, da je to od komarja, pa ni bilo. Prišla sem domov in nesla vse obleke in brisače, ma vse kar sva imela s sabo v pralnico in vse preprala- češ imava bolhe ali kaj takega. Stvar se nadaljuje doma. Vsa trapasta od tega pikanja, srbenja in tuhtanja kaj bi lahko bilo sem po nesreči zamenjala šampon za tuširanje. In glej ga zlomka, vse se je v hipu umirilo. Od takrat pazim kateri gle za prhanje kupim.   

marelica

tanjavija  

član od: 1.6.2013

sporočila: 1

1. jun 2013 10:32

Pozdravljene,

 

tudi mene je nedolgo nazaj začelo ponoči nekaj pikat, pa sem mislila prvo da so komarji, čeprav so bili čisto miceni majhni mehurčki na sredini in okoli malo rdečice, ki sem jih tak spraskala od srbenja in potem še majhna krastica. to je tipičen ugriz stenice ali bolhe v postelji..

 

malo sem prebirala vaš forum in se odločila da bom poskusila z biokillom.

 

da je res varen, lepo pove tale filmček, http://www.youtube.com/watch?v=huYrBevtrlw

na katerem se vidi da lahko direktno špricamo tudi po jogiju..

in danes se bom lotila generalnega čiščenja, vso posteljnino bom skuhala, čeprav je bila menjana glih nekaj dni nazaj, ampak zgleda v tem dormeo jogiju je pravo leglo teh bakterij in pršic in vsega i svačega..

 

sporočim kako se bo obnesel biokill in če bom še popikana.

 

 

tanjavija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti