Zmrzovanje hrane za dojenčka

tigris  

član od: 9.5.2007

sporočila: 261

tema odprta - 16. jul 2009 10:57 | ogledi: 4.433 | odgovori: 1

Živjo!

Čez kak mesec in pol se nam bo rodil otrok. Se pa kljub visoki nosečnosti počutim fit in še vedno z užitkom gojim zelenjavo na vrtu in pobiram razne sadeže ter pripravljam ozimnico.

Misli mi nesejo naprej, na pomladne mesece, ko bi naj otroček začel jesti nekatero sadje in zelenjavo, takrat pa ne bo nič svežega. Zanima me, kaj od tega kar je sedaj v izobilju, bi se obneslo zmrznjeno do takrat?

tigris

LeINA  

član od: 12.12.2005

sporočila: 275

16. jul 2009 11:16

http://www.paparica.si/kako_zamrzovatihrano.html Jaz sem se bolj drzala tega Označevanje Na vsakem paketku označimo datum zamrzovanja in pričakovan čas trajanja: - bele ribe: približno šest mesecev, - sadje: od 6 do 12 mesecev, - zelenjava: od 8 do 10 mesecev, - meso in perutnina: od 9 do 12 mesecev. http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=3456 Moj je npr imel zelo rad kuhane hruske,jabolka.... Od zelenjave pa najbolj bucke,korencek Dobra začetna hrana: – riževi kosmiči, ovseni kosmiči, ječmenovi kosmiči – pretlačen krompir, korenje, por, cvetača, stročji fižol, grah, avokado – jogurt, kefir (ne dodajajte sladkorja) – sadni sokovi, jabolka, banane, breskve, hruške, melone, marelice – postopno piščanec, puran, teletina, jagnjetina, ribe http://www.ringaraja.net/uvajanje-goste-hrane_275.html LeINA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecNikita
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti