Masažni stol za masiranje celega telesa

likovic71  

član od: 3.1.2011

sporočila: 1

3. jan 2011 13:49

Mi smo kupli babici masažni stol in je zelo zadovolja. včasih celo zaspi na njem.
Ima več funkcij in jakost masaže si lahko nastavi res je zadovoljna stol (cenzurirano) in res ni škoda denarja. Si zasluži.

(cenzurirano zaradi neposredne reklame - moderator2)
Lika

likovic71

anaboleyn  

član od: 18.1.2010

sporočila: 91

3. jan 2011 22:20

Vse je odvisno od finančnih možnosti, želje in odločitve za uporabo. Midva sva ga pred nekaj leti kupila, bi rekla cenovno skoraj v rangu drugega avtomobila , pa nama ni bilo še nikoli žal. V dnevni sobi, pred televizijo, z vsestranskimi masažnimi možmostmi, gretjem in lastno glasbo - super, včasih je zvečer kar kriza, kdo bo na njem gledal TV ( saj sama masaža je 20 min ) in neizmerno paše. Če se mi zaspi, ga pa spustim in je skoraj kot postelja. Res je veliko v uporabi, še obiski, ki vedo zanj, pridejo in se ga poslužijo....kadar je pa prilika, si privoščiva ročno masažo ( npr. v času obiska savne ali kaj podobnega) in to je to. anaboleyn

passi  

član od: 8.6.2010

sporočila: 20

10. mar 2011 17:40

jancka je napisal/a:
nin88, pravi masaža na masažnem stolu res stanejo celo premoženje. Za 400 € boste dobili ceneno robo - jaz sem pred časom kupila masažni nastavek za v avto, pa je stal 150 € . Koliko potem takem stane prava stvar? Moja prijateljica dela v salonu z masažnimi stoli, tako da sem lahko po mili volji preizkušala vsaj 15 različnih stolov. Najcenejši je bil nekje 1000 €, pa je bila masaža v primerjavi s pravim masažnim stolom prav brezvezna.
Prepričana sem, da si mama zasluži kaj več, kot nekaj cenenega. Za ta denar ji rajši kupite nekaj dostojnega - zmenite se s kakim maserjem oz. ji dajte bone za 10 masaž, če bi tako radi podarili masažo.
Obstajajo pa tudi veliko cenejše masažne blazine za noge ali vrat. Jaz sem to kupila staršem za božič, pa sta bila zadovoljna. In seveda, po nekaj časa sta obe zadevi obležali, ker ju noben ne uporablja. Enako kot pri vas, Vanja.
Res dobro razmislite o nakupu. Meni se to zdi nekako tako, kot če bi hoteli za 400 € kupiti potovanje na Sejšele. To nekako ne gre.

jancka



To najbrž povsem drži.. V Hoferju so mel kao take stole celo za 199€.. Pomojem je boljši moj računalniški stol.. A kdo ve kakšnega cenovnega ranga so kej teli --> http://www.youtube.com/watch?v=BB8AFd7xFgs ?

Sporočilo je spremenil(a) passi dne 29. 2011 16:54

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti