Michael jackson

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

26. jun 2009 20:28

Škoda ga je ja bil je car. petardica

terezija  

član od: 26.5.2003

sporočila: 930

26. jun 2009 21:08

Končno je našel svoj mir reza

neznan uporabnik

26. jun 2009 21:09

do vrha je napolnil čašo nesmrtnosti,naj počiva v miru. k0reselj

KaTeK_x3  

član od: 29.8.2008

sporočila: 49

26. jun 2009 23:57

Jackson, care.. resno nism mogla vrjet in čeprav ne poslušam njegove glasbe mi je hudo .. Počivaj u miruuuuu ... respeeect!! KaTeK_x3

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

27. jun 2009 8:50

Tudi v toplem letovišču smo bili včeraj v šoku. Nekako je smrt pripomgla, da tale turistična skupnost, ki bolj malo komunicira, najde eno skupno temo. Ko sem bila otrok, je umrl Elvis Presley. Moja starša sta bila totalno žalostna, jaz pa nisem mogla razumeti, zakaj sta žalostna zaradi nekoga, ki ga nikoli ne srečaš. Okej, en dan te malo potre, potem se gre pa naprej. Zdaj mi je pa popolnoma jasno. Elvis je transiral soundtrack of their youth, Michael je pa mojega. Prvo noro poletje (ko smo šle tri punce šotorit in nismo imele pojma, kako se šotor postavi in je bilo treba na lokaciji najprej najti frajerje, ki so postavili šotor za nas....) smo preplesali na Thriller in Beat it. In potem je sledilo čudo od kabelske televizije in faza, ko - če nisi videl zadnjih for na MTV-ju, ti je kar nekaj manjkalo.... In tisti spoti od Micheala. Pure perferction. Koreografija do absolutnega, vse koncipirano v nulo, tudi pri eni stotinki sekunde niso varčevali....Spoti stari petnajst in nekaj let, pa so še vedno textbook od tega, kako se delajo spoti in kakšni efekti se lahko uporabljajo. Pa tista animacija na Black or White, ko se zlivajo obrazi drug v drugega... Priznam, vmes sem imela tudi eno fazo, ko se mi je zdela moja najstniška navdušenost nad Thrillerjem malo otročja....in sem pač poslušala druge stvari. Potem me je pa Michael prepričal, da je v njem vendar mnogo več. Pesem They don't care about us je bila narejena pred štirinajstimi leti. Posneli so več spotov, potem pa so lansirali brazilsko in zaporniško verzijo. Brazilska je posneta v favelah Ria in Michaela spremljajo bobnarji samba šol. In moraš biti težek levičar, da greš posneti spot v favelo in da to ne izpade kičasto in ni izpadlo kičasto. Zaporniška je pa sploh težka klofuta Ameriki (notri je posnetek, kako bela LAPD tepe črne protestnike), težka klofuta imperializmu in svojevrsten tribute Tien-an-Mienu. Pa še čemu. In me je Michael spet osvojil. Prison version gre takole: http://www.youtube.com/watch?v=nvWMLAWrEjU Naj počiva v miru, karkoli že to pomeni. Vendelina jr.

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

27. jun 2009 8:54

ireneja je napisal/a:
Jaz sem prvo vprašala, če je razpadel. ireneja
Glede na to, da nisi najmlajša, ker si ga pevca po lastnih nepreverjenih izjavah poslušala že v najstniških letih....bi človek pričakoval, da si v kasnejših letih pridobila nekaj omike. Pa vidim en velik defincit. Če nekdo umre, se o njemu reče kaj dobrega, če pa se to ne zmore, se izkoristi priložnost, da je človek tiho. Vendelina jr.

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8686

27. jun 2009 10:10

Ohhh... me kar potresel ta spot...

Po stopnicah je odšel..... naj počiva v miru!

Pozdravček!

LENČA  

član od: 30.5.2006

sporočila: 354

27. jun 2009 10:28

Zame je bil vedno presenetljiv, ker je res gledal na vse podrobnosti, tako kot je opisala Vendelina . Če je on izdal kaj novega si vedel, da je to vredno poslušati in pogledati ter občudovati, pa če je to naredil on osebno ali njegova ekipa, kajti tudi to je umetnost. Zame je bil velik umetnik. Kar se pa tiče njegovega osebnega življenja, pa me ne zanima, ker niti ne vem kaj je res in kaj ni. Jaz se mu zahvaljujem, ker je moji mladosti dal nek žar, tisto začimbo, ki nam še danes daje okus in lepe spomine. LENČA http://lencaa.moj-album.com/album/15731661/

Klea  

član od: 16.6.2006

sporočila: 495

27. jun 2009 11:56

Se podpišem pod vse, ki ste se poklonili/e njegovemu glasbenemu ustvarjanju. Njegova glasba bo večna. Klea

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

28. jun 2009 7:10

Kaj čem reč, meni MJ mni bil nikoli pri srcu iz čisto enostavnega razloga, ker ni imel j**c da bi se postavil po robu svojim kritikom. Opravičeval se je čisto za vsako malo bolj 'edgy' pesem, ki jo je napisal. Od Thriller-ja do Black or White.

O tem, kar je počel s svojim telesom ne mislim izgubljat besed.

O pedofiliji pa samo to, da je v očeh velike, velike večine kriv. Imel je samo dovolj denarja, da se je izplačal. Pravzaprav osbno ne poznam nikogar, ki bi verjel v njegovo nedolžnost.

Ko sem na internetu slučajno videla novico, me ni niti presenetila. Sama pa niti 5 minut svojega življenja ne bi zamenjala za 5 minut njegovega. V resnici ga čisto nihče ni imel res rad. In to je po moje največja žalost.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti