Koloidno srebro-naravni antibiotik

kačča  

član od: 28.8.2010

sporočila: 121

16. maj 2012 19:28

@ rebecca

Hahaha, tole je bilo zanimivo branje. :)

 

@ marcel

Ni res, da takšne raziskave podpira samo farmacevtska industrija. Na ta način namreč ne bi nikoli razvili zdravil za nekatere redke bolezni, ki niso zanimive s finančne plati (http://en.wikipedia.org/wiki/Orphan_drug).

Danes je očitno v modi to, da je vse teorija zarote, še posebej na področju medicine (cepljenje, zdravila itd.) ...

kačča

marcelll  

član od: 24.4.2012

sporočila: 34

16. maj 2012 19:51

Jaz ničeasr ne prodajam, kar je razvidno iz mojega pisanja.Napisal sem svoje zkušnje in upam, da bodo komu prišle prav

Če kdo želi še več info o tem naj mi pošlje ZS, tule ne bom več pisal, ker je brez veze.Ogledoval sem si malo forum in vidim da skoraj povsod delajo zgago ene in iste osebe, žal.

Naj povem še to, da vodikov peroksid uživam že 10 let in v tem času nisem bil nikoli bolan.Zadnje leto dni pa sem preiskusil tudi srebro in rezultat je isti, brez bolezni.

Moja teža je pred 10 leti padla na normalno.Ko gledam okrog sebe toliko debelih ljudi (predvsem žensk) kako brez energije hodijo okrog po tem ljubem svetu, kar verjeti ne morem.

torej, če kogfa zanima še kaj, se beremo na zasebnem sporočilu.

marcelll

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4527

16. maj 2012 20:29

No,  tudi brez uživanja vodikovega peroksida in/ali  KS-ja sem se zadnjih 15 let uspešno izogibala bolezni.

Moja teža je nad normalo, kar se pa energije tiče, smo spet pri srebru, tokrat pri živem

lp

mzm

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

16. maj 2012 21:25

Citat: "Ogledoval sem si malo forum in vidim da skoraj povsod delajo zgago ene in iste osebe, žal."

Ti še veš ne, da se prave zgage tu gor še niti oglasile niso, hehe.

Razen če imaš za zgage ženske tu gor, ki o kemiji, biologiji, fiziki, farmaciji in še kakšnio zahtevni vedi veliko toliko, da o tem lahko STROKOVNO razpravljajo, na podlagi DEJSTEV in ne prepričanj.

Imaš prav, bolje bo debatirat po zasebni pošti. V izogib, da ti kakšna res zgaga natrese nekaj gorkih, in to taka, ki ni debela, je zadovoljna sama s seboj, polna energije in znanja, za povrh pa  ne jemlje ne KS ne peroksida (a si ti zelo blond ali kaj?) in celo magnezijevega klorida ne, magnezij namreč uživa kar z donatom (da dobi še kak mineral v telo).

 

marcelllino, tudi "kuharice", ki visimo tu gor, ne kupimo ravno vsega, veš.

 

Ampak za vse nas je dovolj prostora kajne?

mamamia

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

18. maj 2012 11:57

marcelll je napisal/a:

Srebrne paličice morate potopiti v demilizirano vodo (ne v destilirano, ker destilirana vsebuje nekaj apnenca), voda mora biti čistoče 0,00 ppm.V to vodo se bo pri 0,5 Am in 36V (lahko tudi od 24 do 36V) srebro počasi odvajalo in bodo delci srebra zelo zelo majhni.Če se koloidno srebro dela pri višji Am, so delci preveliki in se srebro prehitro izloča v vodo.

Pri 0.5 Am in 36V v 0,50 litra vode naredite koloidno srebro v približno 7

marcelll

 

Uf, huda neumnost, huda.

Destilirana oz. demiralizirana voda je izolator, ne pravaja, skoznjo ne more teči električni tok in tudi ne bo. Amen. Tak to je.

 

Pa pustiva to. Verjetno voda le ni tako brez raztopin in tok prevaja. Previdevam, da je 0.5 Am v resnici 0,5 mA (mili amperov). Ni mi jasno, kako boš kar na pamet zagotovil željen tok 0.5mA, pri fiksni napetosti. Ne bo šlo, a ne?

 

lp

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5188

18. maj 2012 13:48

Ah, ko bi le bila to edina neumnost.... kaj se hoče, ne moreš drugega, kot želeti, da fanta še naprej spremlja sreča, saj na kaj drugega se vsaj na tem področju ne more zanašati. Da le pri kuhanju ozona v domači garaži ne bo odletel v zrak. 

Sonja

Pasionka  

član od: 27.3.2012

sporočila: 16

2. jun 2012 1:11

Ker smo v družini kar imuni proti prehladom, gripi in angini, ker slednji nimamo, še nismo uživali (pili) koloidnega srebra. Jaz  sem si odstanila glivice na nogah in lišaje na obrazu in uspešen je pri herpesu na ustnici. Prvič v življenju se mi je naredil nek mozolček na očesu, kot ječmenček, in je po dveh namazih izginil. Hčerka je odstranila bradavice na stopalih in novemu mačku smo odstranili garje v ušesih. Tudi v bratovi družini ga uporabljajo in so njegovi trije otroci dosti manj bolani, kot so prej bili. Imam pa koncentracijo 20-25 ppm.

 

Lep pozdrav

Pasionka

ZvonkaK  

član od: 1.12.2011

sporočila: 66

2. mar 2013 10:13

Na spletu razni s.p.-ji strašno drago prodajajo KS, jaz pa sem ga dobila precej poceni, zato sem ga nabavila zase in za sosede. Moje izkušnje: ko me je zjutraj praskalo oz. rahlo bolelo grlo, sem grgrala ca. 1 cl KS, potem še popoldne in naslednje jutro in na prehlad sem kar pozabila. In to dvakrat to zimo, zato sem prepričana vanj. Ne spomnim se več, kdaj sem zadnjič jemala antibiotike, vsekakor je tega že mnogo let.

Soseda si je dajala obkladke na herpes zoster in pomagalo ji je.

Za boleče grlo pomagajo tudi kapljice Carmol, pa pepermintovi, žajbljevi, evkaliptusovi  bonboni, bolj so "gajstni", boljši so,  celo žvečilni gumi za prvo silo. Že nekaj let nisem kupila nobenih tablet za boleče grlo, ker menim, da so takšna zdravila samo zlata jama farmacevtskih družb. Verjamem pa v dobri stari aspirin.



ZvonkaK

Sporočilo je spremenil(a) ZvonkaK dne 02. 2013 10:14

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

2. mar 2013 10:42

Tudi črni Hals pomaga za boleče grlo. Meni ga je priporočila medicinska sestra v toplicah nekaj let nazaj in od takrat ga vedno ližem, kadar me boli grlo.

 

naor

ZvonkaK  

član od: 1.12.2011

sporočila: 66

2. mar 2013 11:03

Točno ta Hals sem imela v mislih, skratka, bonbone, ki jih lahko kupimo v vsaki navadni trgovini in jih imamo vedno pri roki.

ZvonkaK

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti