Ko se združijo talent, pridne roke, veliko ljubezni...in še kaj

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

31. maj 2009 17:55

Kar ne moreš nehat gledat- bi kakšna delavnica zelo prav prišla. Prosim, če svoje tortice še deliš z nami. lp mizarka

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

31. maj 2009 18:28

Glede na to, da sem malo za cajtom in mi male sive celice včasih zelo počasi delujejo, bi prosila, če bi bila katera tako dobra in bi mi razložila, v čem so tele torte lepše od tort stane.r, sineje, Pitončice, morske medvedke in ostalih deklet, ki tudi znajo delat take umetnije, pa naj mi oprostijo, ker jih tukaj nisem omenila. Da se razumemo, vse te torte, tudi zgoraj navedene, so take, da meni dol pade čeljust od občudovanje, ampak res me zanima, kaj imajo tele umetnine, časar ostale nimajo.

lp

p.s. da ne bi kdo privoščljivo mislil, da me fovšija daje - me ne, ker vem, da grem lahko na 150 delavnic in še katero, pa česa tako lepega ne bom nikoli spravila skupaj.

cervus

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

31. maj 2009 20:17

Mislim, da je štos v tem, da Stano in ostale vsi poznamo in vemo kakšne izdelke delajo, za Matildo pa ni vsak vedel se ti ne zdi?

No, pa si spustila Katko Lopatko, ki dela tudi čudovite reči, pa Miio in še bi se jih dalo našteti, upam, da tiste, ki sem jih spustila ne bodo zamerile, (saj naštejemo le take, ki izstopajo) preprosto za določene ne vemo, in verjamem da jih  je še veliko tu gor, ki so sposobne take lepote.

 

P.s. No, pa nehote sem tebe izpustila in Reco, sem tudi padla s stola, ko sem vidla kako tudi ve delate krasne reči.

lp vsem!

Anamarija

Sporočilo je spremenil(a) anamarija1 dne 31. 2009 20:48

matilda  

član od: 16.8.2006

sporočila: 1981

31. maj 2009 22:33

Pozdravljeni! Hvala katka za tvoje lepe besede, me je prav ganilo... ampak itak že vem, da si ti ena iskrena punca, ki ti ni težko kogarkoli pohvaliti. Hvala morska medvedka, stanar, miia, mizarka, tulka; vaša pohvala mi posebej veliko pomeni, ker tudi jaz se pogosto ustavim ob vaših slikah tort in jih občudujem. Jasna1, majamarko, anamarija1 in roncolino, za vas sem itak že prej vedela, da ste fajn bejbe, vsaj kolikor sem vas spoznala preko osebnih sporočil in osebno. Hvala tudi vam za pohvale. Lidka, začetnica, mamaf, cellnet, korenčkova, kalcicl, vanjatanjšek, ursula-ce, anja27, sladkorčekbonbonček in terezija, tudi vam najlepša hvala! Ursula, gotovo bi bila nad vašimi tortami navdušena, kaj mislite, da mi v nedeljo po kosilu jemo tako nakrancljane torte;)? @vendelina jr.; mislim, da je v eni taki torti vloženo veliko več dela in časa, kot če skuhaš za kosilo pasulj in ga poslikaš;) Aha, pa upam, da se boš opogumila tudi ti. @elaphus; jaz pa mislim, da moje torte tudi niso nič slabše od staninih, sinejinih in od ostalih, ki si jih naštela in tudi onih, ki si jih pozabila. Ampak vendarle pri njihovih zmoreš kakšno pohvalo, pri mojih pa ne? Hmmm... Hvala vseeno tudi tebi, ker si si vzela čas in napisala tako dolg komentar. Hvala tudi vsem ostalim, ki ste si vzeli čas in preleteli moj blog, pa niste komentirali zaradi kakršnegakoli razloga;) Navsezadnje ima tema 1337 ogledov in verjamem, da jih je vsaj 10% kliknilo na link. Kar se mene tiče, se lahko tema tudi zaključi, da ne bo še kdo imel občutka, da link do mojega bloga ni vreden nove teme na kulinariki. Vsi ostali pa ste vabljeni, da kdaj pa kdaj pokukate kaj počnem (gotovo ne pečem samo tort, čeprav mi to zadnje čase vzame res veliko časa). Še enkrat hvala in lepo se imejte!! matilda

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

1. jun 2009 6:38

To da si se vsem po vrsti lepo zahvalila, pa ti prinaša še dodaten bonus. Vse lepo. Začetnica

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

1. jun 2009 6:42

matilda je napisal/a:
Pozdravljeni! @elaphus; jaz pa mislim, da moje torte tudi niso nič slabše od staninih, sinejinih in od ostalih, ki si jih naštela in tudi onih, ki si jih pozabila. Ampak vendarle pri njihovih zmoreš kakšno pohvalo, pri mojih pa ne? Hmmm... Hvala vseeno tudi tebi, ker si si vzela čas in napisala tako dolg komentar. matilda

Glej, matilda, ko dekleta tu v albumih objavljajo torte, je ogromno komentarjev v smislu,  kako so lepe, čudovite, prekrasne.... Res je, z vsem se strinjam, vse te torte so enkratne. Ampak pri nobeni nisem napisala komentarja - zakaj ne? Hm, verjetno zato, ker so tako lepe, da ne najdem besed.  Ko je katka lopatka objavila pohvalo tvojih na forumu (nikjer nisem zasledila, da so tvoje, druge pa so vedele, torej mi sivina tam zgoraj res deluje počasi ali sploh ne), sem se pač oglasila - ampak, če podrobno prebereš, sem napisala, da so tudi zgoraj omenjene (torej tvoje), take, da mi od občudovanja pade čeljust dol. Torej vidiš, da sem vse zmetala v isti koš - in še enkrat ponavljam - vse ste nenadkriljive mojstrice, ampak, na žalost, med vsemi temi stvaritvami se sploh ne morem odločiti, od katere so mi najbolj všeč. Vsaka je umetnija zase. Blagor katki, ki točno ve, katere so pa njej najbolj po godu.

lp

P.s. Nikakor nisem prejšnjega komentarja napisala zato, da bi kogar koli omalovaževala - samo nisem razumela, zakaj si od vseh enkratnih tortic nekatere zaslužijo javno pohvalo na forumu, druge pa ne.cervus

Sporočilo je spremenil(a) elaphus dne 01. 2009 06:51

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

1. jun 2009 6:57

Matilda, zelo lepo si napisala.

Elaphus ja, res so mi najlepše, kaj morem. Ob njih mi zaigra srce. Tudi druge so lepe, sigurno. Vse punce se zelo trudijo(mo). Nisem hotela nobenega zapostavljat. Odkrito lahko napišem, da so mi zelo všeč tudi stanine umetnije, ki so me tudi privedle do kulinarike (še enkrat hvala, stana), vse ostale torte me pa več ali manj puščajo hladno. Tudi moje lastne, s katerimi nisem preveč zadovoljna in vselej nekako razočarana. Zato sem tudi zmanjšala produkcijo.

In ja, zame je ogrooomna razlika med matildinimi...in ostalimi. Tako pač čutim. Pa brez zamere.

Nisem pa vedela, da če nekoga pohvališ s tem zapostaviš druge.

 

P.S. - le zakaj zakaj se večina tem sprevrže v nekaj...čudnega?

katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5

 

Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 01. 2009 07:27

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

1. jun 2009 7:29

No, da ne bi govorili, nemalokrat so bile že na forum prilepljene povezave do tort čisto določenih članic (pa ne bi o imenih...), pa noben ni rekel ne bev ne mev. Se strinjate? Eni torej lahko, drugi pa...?

katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5

kobra 1  

član od: 15.6.2006

sporočila: 1881

1. jun 2009 8:35

Od kar je katka-lopata odprla povezavo, samo strmim in se čudim. S tem pa ni rečeno, da ni enako, ko odprem albume ostalih članic. Vse čestitke in klobuk dol pred Vsemi.

In nenazadnje res ne vem, zakaj je potrebno vsako lepo in pohvalno stvar takoj skritizirat ali primerjat na kakeršnji koli že način.

Tebi matilda  še veliko ustvarjalnih trenutkov , tako prisrčno napisanih blogov in ne daj se odgnati, tako kot se je dale unicorn, Veri ..

... in nenazadnje smo vse(vsi) umetnice po svojih možnostih in zmožnostih

kobra 1

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

1. jun 2009 8:52

[citat=--katka lopatka--]

P.S. - le zakaj zakaj se večina tem sprevrže v nekaj...čudnega?

katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5

 

Ti si pohvalila matildine torte, jaz sem poleg matildinih pohvalila tudi druge - v tem ne vidim nič čudnega. Vse ostale so povedale svoje mnenje. Tudi to ni nič čudnega. Torte so bile pohvaljene. Mislim, da je bil to glavni namen odprtja te teme.

lp

lp

cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti