Zaščita pred soncem

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

25. maj 2009 14:11

Pred leti, ko se zaradi narave dela nisem mogla skrivati pred soncem, sem že zgodaj spomladi začela jemati tablete Braunemon, kasneje sem odkrila še ene cenejše, žal se ne spomnim imena.

Se mi zdi, da so malo pa le pomagale, seveda pa sem se še zmeraj mazala z zaščitno kremo in tudi skrbela za razvedrilo vseh sodelujočih z oblačili in pokrivali.

Po mojih izkušnjah je najbolj nevarno zgodnjespomladansko sonce, takrat, ko je pravzaprav še mraz in smo še v plaščih in kapah. Sonce pa že dobro dela in tudi dobro opali že po kratkem sprehodu.

Pozimi in poleti se mi zdi, da smo vsi malo bolj previdni in se zavarujemo s kremami, oblekami in pokrivali, malo jih je, ki jih sonce opeče na smučanju ali na barki, po prvem štihanju na vrtu pa ob prvih vožnjah s kolesom je pa dosti zapečenih.

nola

neznan uporabnik

25. maj 2009 15:54

vroč zrak, sopara ali pa direktni sončni žarki... to ni eno in isto. no, pa smo spet tam.. japaja

neznan uporabnik

25. maj 2009 16:14

In če je as simple as that dežnik pri zaščiti pred dežjem, je as simple as dati nekaj okol sebe pred soncem.. sicer bi se pa pred mokroto izpod neba potemtakem lahko na debelo namazali z nečem mastnim in bi kapljice vode kar odletele od nas, kot pri racah recimo, če retorično obrnem? jst nč ne vem, samo sprašujem.. japaja

cellnet  

član od: 5.7.2005

sporočila: 566

26. maj 2009 23:23

@japaja vedve z vendelino jr. sta si že uradno napovedali vojno ali je to le prikrita ljubezen? ;) cellnet

neznan uporabnik

26. maj 2009 23:39

cellnet, ne sprašuj po intimnostih.. japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti