Poletni oblačilni report

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

1. jun 2009 17:54

Pa ja imaš potem čisto bela bedra, Roncolino..? A ni škoda skrivat nogice :) RadaJem

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

2. jun 2009 0:30

RadaJem, pa saj niso tako grozno dolge te hlače, lepe dolge nogice je še vedno dobro videt ven. Meni se zdijo pa zelo fajn in uporabne (sicer imam za kopanje najraje čim manj blaga na sebi - če se le da nič), si nameravam pa tudi jaz letos ene omisliti - za hiter skok s plaže v oštarijo ob plaži ali pa vožnjo na čolnu, da te v tazadnjo ne žuli tista guma, pa tudi puncam, ki si želijo skriti malo kakšno kilco okoli bokov prav pridejo.

Edino navadit se je treba, da to niso navadne kratke hlače - moja nečakinja je lani (prej vajena samo bikinija) "po navadi" vtaknila v žepek na takih hlačah ključ od avta, pa seveda pozabila nanj (itak - v bikiniju ne bi). In čez nekaj časa skočila v vodo. No, na srečo se je ključ z izpiranjem s sladko vodo in sušenjem dalo rešiti ... vmes so imeli že zelo črn scenarij, kako se s Korzike vrniti domov brez avta.

Mojca

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

2. jun 2009 0:39

A to je dejansko za kopat? Sem prejšnji teden na Djerbi videla skupino nemk v teh gatah. Sem mislila, da so v kakšni koloniji in morajo to met gor. Dam pa že raje neopren nase, vsaj ne zgleda, kot bi se pozabila sleči

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

2. jun 2009 6:49

Pa to je za dol past: Iz poloninega bloga: 4.člen Kaznivo dejanje nošenja zimskega plašča izdelanega iz spalne vreče in ali napihljive plavalne blazine, se šteje za krivdno, če se je storilec zavedal, da ga zavitega v termalno podlogo lahko kdo opazi, pa je lahkomiselno mislil, da bo to lahko preprečil ali da bodo ljudje diskretno odvračali pogled; prav tako če se ni zavedel, da oblečen v Turbomaximus med sprehodom po Čopovi privlači poglede , pa bi se bil po okoliščinah in po svojih osebnih lastnostih tega moral in mogel zavedati. Se kaznuje z odvzemom licence za voditelja čolna (zloraba rešilnega pasu) in sodno prepovedjo približevanja nožnim in kompresorskim napravam , ki v napihljive blazine tlačijo zrak (enkrat ko bo brez pumpe, bo blazina slej ko prej spustila). Začetnica

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

2. jun 2009 7:22

Kopalne bokserice so alternativa za ostale kratke hlače, ki jih uporabljamo na plovilu (kdor se je enkrat hitro usedel na vinč, ve, o čem govorim....). Skratka, to je za punce, ki grejo na čoln (tja ravno ne siliš z oblekico ali pareotom), če pa gre punca samo na plažo in na rivo v tem, naj pa čim hitreje najde frajerja s plovilom, da bo fazon, zakaj ima take hlačice. Drugače se te hlačice seksi kombinirajo s kopalkami iz enake serije (to videla pri Benettonu pa v Hervisu). So seksi za manjše kopalke (oziroma za košarico A ali za trikotničke brez košaric), oziroma za manjše številke. Hlačnice ne grejo do sredine stegen, temveč so zelo kratke. Puncam s številko 40 in več take hlačice odsvetujem, ker bo zadeva izpadla tako hlamodračasto, da bo joj. Hlače, ki lezejo v rit niso seksi. Palma, ki leze v rit....dajte nam no prihraniti svoje preference, okej? Če ne morete brez večjih hlač, potem raje razmišljajte o tankiniju ali pa o kakšnih kopalkah retro stila. Vendelina jr.

neznan uporabnik

2. jun 2009 9:09

Vendelina jr., ko ze omenjas tankini - a se to pri nas ze da kupit ali bo treba počakat naslednjo sezono? bberta

neznan uporabnik

2. jun 2009 9:33

Ja, Košuta. Men je to ful vsec, bi zamenjala enodelne sportne kopalke s tem, se mi zdi boljše. bberta

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

2. jun 2009 9:43

Seveda se tankiniji dajo kupiti (tako kot vse ostale kopalke). Sama sem sicer vernica sevniškega proizvajalca (sicer iščem drugačne modele, tankini ravno ni moj izbor) in imam super izkušnje z njihovimi prodajalci. Pogledam po katalogu in na spletu, si zapišem ime modela in številko artikla, velikost in barvo - in najdejo čisto vse (samo povpraševanje daš, pa se potrudijo). Če ne v svoji trgovini, po svoji mreži zanesljivo. Sevnica rulz! Vendelina jr.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

malo za hecsijasaja
Kaj jutri za kosilo?johana
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti