Miss universe 2009 slo

Zara-Marisa  

član od: 12.6.2003

sporočila: 351

15. maj 2009 15:26

Moldovi se po slovensko reče Moldavija. Toliko o veleumnosti. Izbora nisem gledala. Sem slišala in prebrala o nerazgledanosti.. Pomislila sem na to, da so morda imele tremo pred kamerami in množico? To ni izgovor, ampak mi je pač padlo na pamet. Sporočilo je spremenil(a) Zara-Marisa dne 15. 2009 15:28

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

15. maj 2009 16:32

Bravo Zara - Marisa, ne vem, če ste kdaj nastopali, jaz sem, ampak ne za izbor mis, pela sem včasih, spomnem se, da so me vprašali kako mi je ime, nisem vedla!

lp!

Anamarija

neznan uporabnik

15. maj 2009 16:47

ne vem zakaj mi je zdele na pamet padlo, da marsikatera javna oseba na javnih dogodkih marsikdaj z listkov bere? al ma pa vsaj plonkceglc nekje skrit? japaja

frina  

član od: 8.5.2005

sporočila: 3472

15. maj 2009 17:16

Nisem gledala izbora, ker se mi zdi kot ogled mesnice, veliko slin, kože in potrošnje.

Glede vprašanj sem pa najbrž primerna kandidatka: vsekakor bi odgovorila na vprašanje glede seksa s človekom, ki ga poznam kratek čas, nikalno. Sem prevelika šleva: za ad hoc seks in za pošten odgovor pred javnostjo. V resnici vem, da so okoliščine včasih v življenju take, da ne moreš reči, tega za prmej pa ne bi.

Ker kondomov ne nosim v torbici, je tudi vprašanje, kako bi razmišljala v metežu hormonov. Če ene bejbe poblesavijo ob pogledu na eno samo "kiklco na volančke", je res vprašanje, kako taka bejba, ki sicer uravnovešeno prenaša poglede na obešalnike, enako trezno odreagira na primernega kanditata za sladke strasti.

Se pa strinjam z Vendy, da bi moral biti v javnosti vedno poudarek na zaščiti pred prenosljivimi boleznimi. Vsak izkoršičen trenutek je primeren, glede na razširjenost klamidije v populaciji, v katero spadajo nagovorjene bejbe, je to nujno. Nič se bat, na predavanju o varni spolnosti natikajo kondome na stiroporaste oneje, o klamidiji, genitalnih bradavicah pa niti besede. Preverjeno.

Se mi je že zgodilo, da sem ujela kak izbor za najlepše človeško meso v moji domovini. Vsakič sem čakala na vprašanja žirije. Praviloma so tako bebava, da me je sram za žirijo, ker še za uč običajno niso dobri.

Njega dni sem poznala vse podatke o deželah v razvoju, glavna mesta, pristanišča, letališča, pač zaradi posebnih razmer. In to ni bil rezultat moje pameti, tudi ne mojega uspeha v osnovni šoli, pač pa je šlo za druge razloge.

Vprašanje, katero je glavno mesto Moldove ( ha, ha, Moldavije), tam so va zadnji epizodi Santa Barabare pobili cele rodbine, je za tak izbor - bebavo. In njegovo neznanje ne pomeni nobenega prelomnega elementa v inteligenci posameznika. Ta se meri in izkazuje drugače.

Zakaj pa nobenega kandidata za poslanca ne vprašajo po imenih glavnih mest, razadaljah med slovenskimi mesti, karto za tujino mu bo itak uredila tajnica ?Kaj se čudite izjavi kandidatke, da ni socilanih problemov, če pa politiki trdijo enako, in da so rešljivi. Pa dajmo politike v kopalke in izhod na pisto. Da vidimo, koga bomo lahko izbrali.

Resnici na ljubo pa je treba povedati, da bodo vse sodelujoče kandidatke dobile službo glede na svoj izgled bistveno prej kot pa konkurentke, ki bi zaradi svoje farške miselnosti nikoli ne padle na križ na prvo žogo, ali pa tiste, ki znajo izust povedat imena glavnih mest in glumit pametne kao intelektualke. Za preživetje je to bistveno.

Zato pa bom v naslednjem življenju luškana, ravno prav butasta, najbrž bom frizerka, da si bom lahko šlihtala vsak las posebej, na pravilen način, pa denar tudi takoj pade v žep in ni potrebno čakati, da stranka dvigne blago. Ta storitev ima ceno, ki ne pada kljub recesiji.

In pri tem je moj odnos do zvestobe, do seksa samo iz ljubezni ( sem pred par dnevi imela eno hudo predavanje o tem mojem  kao farškem stališču), do notranje lepote, ki je itak fraza, v tem življenju nepomembno. Ta trenutek mi je v resnici pomembna in potrebna sama nova hauba za sušenje las, ki je nimajo nikjer.

F r i n a

Sporočilo je spremenil(a) frina dne 15. 2009 22:23

rosie  

član od: 15.9.2007

sporočila: 1141

15. maj 2009 17:27

Frina, pošteno. Za tole se ti je treba prikloniti do tal. Kako že napiše Rimljanka ob koncu vsakega prispevka ? Aja, Rosie, zasebno mnenje rosie

neznan uporabnik

15. maj 2009 17:29

in kako bi šele bilo, če bi šli vsi mi tlele s kulinarike v kopalke pa na pisto! japaja

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4311

15. maj 2009 17:29

Ej, Frina, ne moreš verjet, no: pred dobre pol ure je ena gospa prišla v štacuno in vprašala za kapo za sušenje las - je rekla, da haube se še dobi, kap pa nikjer več  - to je sicer izven teme, ampak OK, saj je bilo še marskikaj na tem forumu

rrr

VilmaS  

član od: 10.10.2003

sporočila: 1067

15. maj 2009 20:41

japaja je napisal/a:
imam pa nagradno vprašanje brez nagrade:

katero je glavno mesto Države, ki je ni in je nikoli ne bo?

japaja

Vendelina jr. je napisal/a:

@japaja Tisto z Neverlandom je bil štos. Se mi je pač zdelo zabavno narediti asociacijo na krajšo verzijo mojega nicka in tudi to, da sem večkrat rekla da mora vsak enkrat odrasti (ena mojih čestih).

Vidim, da ni potegnilo.

Drugače pa država Vatikan nima glavnega mesta.Vendelina jr.

Kaj pa si hotela s tem Vatikanom povedati?

 

 

LP, V.

neznan uporabnik

15. maj 2009 21:21

nič,vendi naklada v znanem stilu.kdor veliko govori ali veliko ve ali veliko naklada.pa lep pozdrav. hmm

neznan uporabnik

15. maj 2009 21:51

je pa tut tko, da kdor veliko ve, lahko veliko naloži. edin nekateri speljat ne zmorejo. za vatikan pravijo, da sploh ni država ampak mestna država oz. Mestna država Vatikan. Ali Sveti Sedež. Topogledno je lahko Vatikan država, ki je ni in je nikoli ne bo. no, jaz sem imela v mislih nekaj drugega. državo z imenom Država, ki je ni in je nikoli ne bo. ostanite z nami, več takoj po oglasih.... japaja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti