Santorini mikonos

01061972  

član od: 18.7.2006

sporočila: 33

tema odprta - 21. apr 2009 13:20 | ogledi: 1.852 | odgovori: 1

v bližnji prihodnosti gremo na križarjenje z ladjo po grških otokih. na mikonosu in santoriniju bomo stali samo po štiri ure. ker tam še nisem bila, bi mi morda kdo svetoval, kako izkoristiti ta postanek. kam iti s taksijem? ne bi si ravno ogledovali znamenitosti ( potujemo z majhnimi otroki), bi pa radi posedeli v kakšni idilični vasici, kaj tradicionalnega pojedli, popili... morda obiskali kakšno lepo plažo...hvala!!!!!!!!!

mala zelena  

član od: 9.7.2007

sporočila: 266

21. apr 2009 20:19

Na Santoriniju sta zelo lepi sta rdeča in črna plaža (rdeča in črna mivka), še posebej če greste v predsezoni (avgusta ju namreč takoj po 9. uri zjutraj zasedejo italijanski turisti in potem izgubita svoj čar), pa sanjski je pogled iz Caldere (Caldera view) in od svetilnika, nujno nujno pa si morate ogledati vasico Oia!!! Če bi imeli časa kaj več kot le 4 ure je zelo zanimiv tudi bližnji vulkanski otoček...no pa morda kdaj drugič ;) Na Mikonosu sem bila pa samo po "uradni dolžnosti", (ker sem hotela na vsak način na izlet na arheološki otok Delos, vendar je bil v vseh ponudbah zraven vključen ogled Mikonosa ), tako da vam kaj pametmega ne znam svetovat. Spomnim se, da so mi bili zanimivi mlini na veter, mojemu lubiju pa fensi avti, ki se lesketajo, ko se pripelješ v pristanišče ;) Lepo se imejte na križarjenju. mala zelena

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti