Oglasi :)

korenckova  

član od: 14.10.2008

sporočila: 222

tema odprta - 20. apr 2009 10:56 | ogledi: 1.589 | odgovori: 8

Oglas objavljen dne 18.april 2009 ob 18:46 v kategorijo Zaposlitev

--------------------------------------------------------------------------------

Sem zelo kumunikativna,pridna,nasmejat,hitro se učim,... sem punca, ki imam zelo rada otroke zato ičem delo kod varstvo otrok na domu sem iz Maribora in tako bi rada pazla otroke iz Maribora starost ni nujna!!!

cena: po dogovoru

Na tole sem danes naletela med brskanjem po internetu.... me je nasmejalo, zato sem prilepila sem, pa ne zato, da bi se zgražali

korenckova

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

20. apr 2009 11:12

PS: Lahko jih učim tudi slovnico. malo heca mora bit... Začetnica

Atina  

član od: 29.11.2004

sporočila: 3792

20. apr 2009 11:19

Hahaha, še dobro, da jih ne namerava učiti slovnice!

Jaz sem se pa pred časom smejala temule:

Opis delovnega mesta:

POMIVALKA OZ. POMIVALEC POSODE DELA V SKRAJŠANEM DOPOLDANSKEM ČASU PO POTREBI PA TUDI POVNEGA DELO POTEKA OD PONEDELJKA DO PEKA, PO POTREBI SOBOT IN NEDELJO. POBRISATI JE POTREBNO VOZIČKE PRIPRAVITI STROJ POČISTIT REŠETKO PRED KORITOM POMITI VSO POSODO PAZLJIVO, DA SE NE GRE PREVEČ V MINUS. POČISTITI LIJAK SPRAZNITI VOZIČKE RAZPOREDITI POSODO PO OMARAH,...Pričakovano znanje in izkušnje: OSEBA NAJ BO PAZLJIVA RES KER TO SO LE PORCELANASTI KROŽNIKI, JUŠNIKI,KOZARCI,... PRIBOR MORA PULERATI IN GA TEMELJITO Z RIBATI VSAJ ENKRAT MESEČNO. PRAV TAKO JE POTREBNO ZRIBATI ŠALCE ZA JUHO, SOLATO , KROŽNIKE, .... TO PA PO POTREBI. POMITI VOZIČKE IPD. NAJ BO OSEBA PALJIVA, MARLJIVA IN UPOŠTEVA RIPOMBE OZ. POHVALE.

Atina

korenckova  

20. apr 2009 11:36

korenckova

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

20. apr 2009 11:41

V Mb sem videla letak na eni izmed trgovin, gospa ponuja varstvo otrok in je med drugim napisala, da je "velika ljubiteljica otrok s hišo" ... Verjetno je mislila povedat, da ima hišo in bi pri sebi doma čuvala otroke, pa je izpadlo nekoliko drgače. Ampka to ni nič v primerjavi z gornjima oglasoma. Mamamia mamamia

mambica  

član od: 29.9.2007

sporočila: 532

20. apr 2009 14:03

No, meni pa tole ni bilo niti malo smešno. Ne vem, kako se lahko norčujete iz stiske ljudi, sploh v teh kriznih časih!!! Kako bi se pa ve počutile, če bi iskale službo, potem pa bi si nekdo delal norce iz vaših oglasov po drugih forumih? Res je, da v oglasih mrgoli napak, ampak ni si pa treba tako briti norcev. Naj bo hec, vendar ne na račun stiske ljudi. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^

korenckova  

20. apr 2009 14:19

No, mambica, tudi jaz iščem službo, tako da mi ne pride na misel, da bi se norčevala na račun drugih. Je pa kakšen oglas res "perla" in nas spravi v smeh. To je pa tudi edini namen, pa ne se jezit. Poceni zabava za nas brezposelne korenckova

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

20. apr 2009 14:24

Mambica, nihče se ne dela norca, mene je tole nasmejalo in niti pomislila nisem, da bi se komu rogala. Pred leti so potekala na kolodvoru v MB neka dela in so izklopili elektriko. Tam stoji (še danes, če se ne motim) kiosk, kjer pečejo burek. Revež seveda ni mogel peči, zato je obesil na kiosk letak: DANAS NEMA BUREK SPLJOH, NI ELEKTRIK. No, nas je nasmejalo, nismo se pa delali norca. Take zadeve si zapomniš leta in leta, pa še danes me nasmeji, ko na to pomislim. galja

korenckova  

20. apr 2009 14:29

Naš zelenjavar je imel celo sezono napisano: Kisla repa Kisla zelja in smo se skupaj z njim smejali pri vsakem nakupu korenckova

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti