Potovanje z otrokom

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6079

17. mar 2009 23:58

Mislim, da je Vendy že rahlo namignila prikrite težave Jaz sem pa tudi brala med vrsticami. Če bosta vidva z možem navdušena nad izletom, se bo navdušenost prenesla na njo. Če pa bo godrnjala, bosta enostavno morala vztrajati ob svoji odločitvi. Ko bo utrujena, bo prenehala s svojimi muhami. Mislim da vaju mala precej dobro manipulira, če vaju(te) je strah izleta.

 

Z mojim malim smo nekajkrat prepotovali pol sveta, vsakokrat brez zapetlajev in pripetljajev, igrice smo si pa kar sproti izmišljali. Nihče od nas v avtu ne more čitati, zato so knjige odpadle.

 

In za vse, ki so navdušeni nad DVD playerji v avtu pa povem še svoje mnenje o tem. Z otroci že tako čisto premalo komuniciramo. Ko jih zapremo v avto in nam dobesedno ne morejo pobegnit, je to enkratna priložnost, da se pogovarjamo z njimi. Tudi, če je zgolj monolog z naše strani. Otroci nas poslušajo!

 

Mimogrede, moj srček je imel osem let in pol, ko je šel sam na prekooceanski izlet, na pošitnice k dediju in babici.

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 18. mar 2009 00:15:34

inteligentka  

član od: 23.10.2008

sporočila: 115

18. mar 2009 10:01

oj, ja res je... v avtu pa res ne rabimo še tv, dvd.... in moram povedati, da smo v avtomobilu imeli najboljše pogovore z mojima deklicama... obema se odpre in govorita in govorita... prav na vožnji se še bolj zbližaš... in prej sem pozabila - sem jim vednio kupovala te revije za reševanje raznih ugank in drugih igric... ne vem več imena - ugankar za otroke... pa pobarvanke itd... to te spočije in relaksira... in otroci so kar mirnejši, ko imajo svoj svet s sabo v avtomobilu... že ta občutek.. wran - kratko in jedrnato... to je po tvoji meri... pa, pa inteligentka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti