8. jan 2006 18:49
pozno ampak res....Na nazorjevi je meso v kebabu božansko. simon vidic
8. jan 2006 18:49
pozno ampak res....Na nazorjevi je meso v kebabu božansko. simon vidic
8. jan 2006 19:21
Res je! Kebab na Nazorjevi je zakon!! Mmmm... Živa
25. jan 2006 22:35
Kebabe sem pa res probala ze vse in ti svetujem da je najboljsi pri ˝KONKURENCI˝..probala sem pa ze vse v Lj. Imas na Miklošičevi, potem tukaj kjer je železniška postaja kjer je že omenjena Konkurenca-je najceneje 490 sit, potem na Nazorjevi, na Bavarskem dvoru...itd..probaj ne bo ti zal, sam se ga pa prav tako najes. Visage
25. jan 2006 23:42
Očitno sem edina, ki ima slabe izkušnje s kebabom na Nazorjevi. Sicer jem samo vegi kebab, torej brez mesa, tako da moje izkušnje ne veljajo za "mesnega". Po hvalah in pohvalah z vseh koncev in krajev sem šla tudi jaz na Nazorjevo poskusit famozni kebab s falaflom. In bila razočarana. Kot prvo en polpetek falafla ni bil dobro pečen in je bil čisto v sredini še zmrznjen
5. mar 2006 2:33
v Kranju v Dino bureku je odličen Kebab in seveda bureki!!! mišo
5. mar 2006 7:50
Tudi v Kamniku radi hodimo na Kebab- oz. drugi radi tam jejo. Mene je malo minilo, ker sem že večkrat naročila kebab za domov. In ko človek stoji zraven in vidi, kako to delajo- od tega, da roke brišejo v umazan predpasnik, solata frči povsod, potem letijo na mizo pospravit ostanke in naprej nadaljujejo z mojim kebabom, ne da bi prej umili roke... Ne hvala! Saj če ne vidiš, ne boli- bog si ga vedi, kaj vse smo že pojedli v restavracijah, če pa si dejansko zraven, ta pa mine vse veselje. Lep dan vam želim
4. apr 2006 14:20
v grčiji so girosi, v turčiji so kebabi =)). bog ne daj, da v grčiji rečete da bi kebab =)) peter(pero)Tamše....aka....LORD
4. apr 2006 14:59
Rozanec se strinjam da je kebap v Kamniku zelo dober- meni v bistvu najboljši od vseh ki sem jih kdajkoli jedla. Je pa tudi odvisno od tega kdo ga dela - ne naredijo vsi enako dobrega. Kar se pa higiene tiče bom pa raje tiho - prav snažni res niso... Najbrž to zraven spada, kaj pa vem... ivonja
9. jun 2006 8:46
Ja pa meso tudi ni od ene vrste živali. V grčiji imajo pretežno svinjskega, piščančjega in ovčjega. ki je najboljši, imenujejo pa ga GIROS. V Turčiji pa je glavni goveji in ovčji, za turiste pa imajo še piščančjega, njihov pa se imenuje KEBAB.Pa tista bela omaka_ tzatziki -v Grčiji, ja pri njih glavna sestavina jogurt in kumare, v Turčiji pa kefir, česen, čebula, paprika in malo kumare. Mani pa je najboljši turški z govejega mesa, njami. Pri nas mi niso všeč, ne v Ljubljani , na v Mariboru, še najboljšega sem jedla v M.Soboti, vsi ostali so bili nekako prepečeni in presuhi, izsušeni. Kyara
8. apr 2007 4:58
Sem jedel kebab že v Portorožu (Lucija), Trstu in v Franciji, ampak najboljšega pa imajo v Sežani v Pekarni in prodajalni Kukaj pod stadionom. Odličen! sezanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci

Pad Thai