Restavracija v ljubljani z dobro ribjo ponudbo

janinho  

član od: 22.5.2013

sporočila: 4

27. maj 2013 12:49

Men so pa dobre restavracije v Ljubljani predvsem Stara Mačka in River steak house, pa dobra mi je picerija na Dunajski Pizza pub. Drugače pa si vedno pomagam z Vodičem, če iščem kje kakšno restavracijo, mi je cool site in vse lepo najde najboljšo imajo po mojem tudi ponudbo kmetij iz slovenskega podeželja in kmečkih turizmov, kar se mi zdijo da ko greš z otroci ven jest so najboljša izbira kmečki turizmi, kjer imajo ponavadi dovolj prostora da lahko tekajo in si ti brez skrbi tko, da bolj priporočam da greste ven iz Ljubljane. 

 

Jst tle ponavadi iščem dobre lokaccije: Vodič

 

Upam da še keremu pomaga ta spletna stran.

 

 

janinho

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

27. maj 2013 15:48

janinho je napisal/a:

 najboljšo imajo po mojem tudi ponudbo kmetij iz slovenskega podeželja in kmečkih turizmov, kar se mi zdijo da ko greš z otroci ven jest so najboljša izbira kmečki turizmi, kjer imajo ponavadi dovolj prostora da lahko tekajo in si ti brez skrbi tko, da bolj priporočam da greste ven iz Ljubljane. 

 

Jst tle ponavadi iščem dobre lokaccije: Vodič

 

Upam da še keremu pomaga ta spletna stran.

 

 



janinho

Ja seveda Čoko, za obed malo bolj fine družbe (karkoli že to pomeni), po sestanku v Gospodarski zbornici v Ljubljani je seveda najbolj primerno, da se odpravite na kakšnega od kmečkih turizmov, kjer bo dovolj prostora, da boste poslovneži lahko brezskrbno tekali in se skupaj z nadebudno mladežjo kerih, ki jim je tudi pomagala ta spletna stran, poveselili in občudovali prelesti tukajšnjega podeželja.

Pa če ne bo vodna, bo pa svinska ribca.

nola

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti