7. feb 2009 19:17
Spagon, seveda je še kak drug šoping, imajo dva outlet centra na obrobju. Se veselim, pa kadarkoli bo že!
7. feb 2009 19:17
Spagon, seveda je še kak drug šoping, imajo dva outlet centra na obrobju. Se veselim, pa kadarkoli bo že!
7. feb 2009 20:02
| spagon je napisal/a: |
Ja Začetnica, saj ni fora a so kavbojke nove al stare, glavno je KAKO jih nosiš ane? [jezik] saša [muca] |
7. feb 2009 20:05
| katka lopatka je napisal/a: |
| Spagon, seveda je še kak drug šoping, imajo dva outlet centra na obrobju. Se veselim, pa kadarkoli bo že!
|
7. feb 2009 20:07
| Issi je napisal/a: |
| Ok, kostime za službo kupujem načeloma vsako leto, kavbojke imam pa stare nekaj let. Me vzamete s sabo na kavo? Sem premislila; nazadnje sem kupila kavbojke pred tremi leti. Je to dovolj staro? Pleaseeeeee! Issi |
Issi, mislim da bo šlo, samo da mi ne prideš postrižena na paža... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7. feb 2009 22:09
A slučajno rabite šoferja za Zagreb? Se kar dobro znajdem...
7. feb 2009 22:20
Ne Tulka, tudi tu nisem po modi
7. feb 2009 22:27
Punce, pa kaj ste spet neredile iz res dobro zastavljene teme? Res se vse sfiži tukaj...
7. feb 2009 23:09
Jaz bi šla tudi v Zagreb! Me vzamete s sabo? (Joj, zdaj se pa že vsepovsod štulim zraven)
Atina
8. feb 2009 9:36
Atina, tukaj se itak vse štulimo zraven
8. feb 2009 9:58
| lidka je napisal/a: |
| Meni so pa vsi pre-ozki, ničesar ne zapnem... : ( še s čevlji imam probleme, ker so mi ozki... lidka |
| katka lopatka je napisal/a: |
| Lidka, pa še hlače "not zabasat", brez, da se gubajo - ZF! |
Ooo, pa še kako dobro poznam to... pa sem XS varianta
noge pa nabite kot vol ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Dušeno sladko zelje