Rebelde škornje?
Vem, da je čisto mimo kulinarike, a moji dve mladi prijateljici si jih strašno želita, zato prosim za pomoč.
Hvala.
PACKA
Rebelde škornje?
Vem, da je čisto mimo kulinarike, a moji dve mladi prijateljici si jih strašno želita, zato prosim za pomoč.
Hvala.
PACKA
29. dec 2008 11:51
Packa, mogoče ti bodo na forumu RBD znali pomagati. http://rbd.si/forum/?topic_id=20815 mamaF - Mojca
29. dec 2008 17:12
Nisem vedela da ima rbd tudi obutev. Spet se izvedela nekaj novega, Saša
Mir in dobro!
29. dec 2008 18:00
Oh, mimogrede, lahko kupiš tudi barbiko - lutko - v podobi Mie, Roberte in Lupite.... (na matelovi spletni trgovini).....neznan uporabnik
30. dec 2008 14:59
v papriki imajo podobne čevlje...so črni, z zelo visoko peto, zadaj pa imajo iz kamenčkov narete rožice lepo razporejene po celem škornju...ima jih kolegica, ki je imela podobno željo...cena je pa 80€... lovebeyba
30. dec 2008 16:24
Jaz sem pa mislila, da bo, ko naša dva mine Hello Kitty in Mojster Miha manija, mir ...
Atina
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 30. dec 2008 16:24:44
30. dec 2008 17:04
Mir ni nikoli. Potem pa pride "novi čevlji in obleke" manija :) mene še vedno drži...:D nitta
30. dec 2008 17:30
Atina, saj poznaš tisto, da so mali otroci male skrbi in večji otroci večje skrbi in eno smiselno paralelo se da potegniti tudi s stroški....(ups, zdaj mi bo pa kakšna ekspertka razločila, da ni tako....whatever). Ko najstniške manije minejo, takrat šele nastanejo stroooooški. Vendelina jr.
30. dec 2008 18:53
Ima Vandelina prav, ko pride na vrsto fax-najemnina za stanovanje-za bone-za avto-obleke-štipendije pa jih ni ali pa so vsako leto manjše. nitta
30. dec 2008 19:22
grrrr. zdej je pa še mene zmotlo ime vandelina!!! ;) prvič! še posebi zato, ker je očitno poimenovana po "naši" kuharici vendelini, pa ka tega ljudje ne poznajo? še posebi na kulinaričnem portalu? bannanna_v_slo ;)
30. dec 2008 20:34
Vendelina jr. je napisal/a: |
Atina, saj poznaš tisto, da so mali otroci male skrbi in večji otroci večje skrbi in eno smiselno paralelo se da potegniti tudi s stroški....(ups, zdaj mi bo pa kakšna ekspertka razločila, da ni tako....whatever). Ko najstniške manije minejo, takrat šele nastanejo stroooooški. Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Gravče Tavče ali Prebranac
Šahovnica