Zdravniški pregled

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

26. maj 2014 9:21

Če gre za nujen poseg, je za to dežurna zobozdravstvena služba. Če ni nujen poseg, te naročijo, ko imajo pač prost termin, na koncesijo seveda, če pa sama plačaš, si lahko na vrsti takoj. Nikakor te niso dolžno vzeti takoj, če ne gre za nujen poseg. Če so bolečine oziroma gre za nenaden pojav bolečine oziroma za kaj drugega, ko jepotrebno nujno ukrepat, te je pa tvoj izbrani zobozdravnik dolžan vzeti takoj.

Če so ravnali v nasprotju s pravili, jih prijavi varuhu bolnikovih pravic. Oziroma se pri njemu pozanimaj, kakšne to tvoje pravice in jihove dolžnosti, in obratno seveda.

mamamia

staramama  

član od: 4.1.2012

sporočila: 18

26. maj 2014 22:35

mamamia hvala, da si se odzvala. Ko mi niso hoteli niti pogledati kaj je narobe z zobom , meni se je pa zdel nujen pimer, sem omenila, da jih prijavim. Kakšno naključje, da sem  čez dva dni dobila vabilo na pregled v bližnji prihodnosti.  Vendar sem se medtem že zmenila za popravilo pri zobozdravnici,ki preverjeno dobro dela za zmerno ceno. Prijava bi najbrž bila smiselna, vendar se mi ne da. Poznaš roman Solženicina "Teliček in hrast"? Teliček iz zgodbe se je zaganjal v hrast in mu ga je uspelo oslabiti. Bojim se, da bi jaz dobila kvečjemu buške,ko bi se zaganjala v mogočni "hrast" oblečen v belo haljo.

staramama

johana  

član od: 5.3.2014

sporočila: 12640

26. maj 2014 23:38

Pa še vse je res,staramama,so zaščiteni,kot kočevski medvedje.

mopsika

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

27. maj 2014 7:22

Tudi teliček je gotovo imel buške, a hrast je vendarle oslabel. Na nas je, da ukrepamo, seveda pa vsak oceni, ali je smiselno ali ne. 

Zate je verjetno najbolj pomembno, da si našla rešitev.

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti