Sanjska ekipa

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. nov 2008 12:47

Cila, tudi ti si padla v klasično frojdovsko zanko..... Ampak, a ni fino, ko tule dnevno dokazujemo, da se da štosirat iz čisto vsake teme? Pa to je tista pozitiva, ki jo človek rabi. Vendelina jr.

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

13. nov 2008 12:51

Vlado je napisal/a:
...ampak niso japonske

 

Nič hudega, samo v kokos jih je potem težje namakat...

 

In, ja Vendy, dokler se lahko hecamo o čemer koli, še najbolj pa iz sebe, pomeni, da smo pravi.

 

Mamamia

mamamia

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

13. nov 2008 13:44

rimljanka je napisal/a:

bannanna je napisal/a:
heh, men je tud čudno... oz. prav absurdno ;) sploh golobič  Za golobiča mi je reku še fotr, za našega profesorja pa par sošolcev. bannanna

Evo, zakaj bi se torej trudila z delom (mimogrede, najbrž se na SAZU ne pride z nedelom...), saj en fotr in nekaj sošolcev itak že vse ve...

Ljubi bog, malo več pameti bi pa človek vseeno pričakoval no...

Saj vem, vsak, ki na tribuni sedi, je boljši trener od tistega, ki vodi ekipo na tekmi, prav vsak bi bolje metal proste mete, zadeval bi trojke,.... Tudi tule je enako. Vsi s(m)o stokovnjaki na vseh področjih, tistih nekaj nestrokovnajkov si je pa razdelilo misnistrske stolčke. Čudno, da niste rekli še, da Erjavec ni strokovnjak za resor, ki ga bo pokrival. je to mora zato, ker o ekologiji pa ja vsak ve vse?

Sicer pa - minister biti je po moje politična funkcija, svetovalci ministra pa pokrijejo stroko, a ne? Skupaj so lahko uspešen tandem, če vsak izpolni svoj del "joba".

Evo, enkrat ni nobenkrat, pravijo.

[nagelj] rimljanka - zasebno mnenje

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 13. nov 2008 07:39:21
ti pa res ne zastopiš kaj sm hotla s postom povedat. sam to, da se je včeraj dosti o teh temah govorilo, da ni nič čudnega, če ju je nekdo povzel. bannanna

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

13. nov 2008 13:45

šele zdle sm opazla da si vmes del posta izbrisala. prosim da se ne trudiš več tko izkrivljati mojih postov bannanna

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

13. nov 2008 13:59

Po tvojem mnenju izkrivljeni post:

heh, men je tud čudno... oz. prav absurdno ;) sploh golobič  Za golobiča mi je reku še fotr, za našega profesorja pa par sošolcev. bannanna

Originlani zapis (neizkrivljen):

heh, men je tud čudno... oz. prav absurdno ;) sploh golobičzanimivo je, da sem danes že z dvema prijateljicama govorila točno o teh dveh stvareh glede vlade. Pač, to sta res dve zanimivi novici današnjega dneva. Za golobiča mi je reku še fotr, za našega profesorja pa par sošolcev.

Globoko se ti opravičujem, če sem s tem prizadela tvojo integriteto. Zdaj lahko vidijo vsi, kako zelo sem izkrivila tvoj post. (in ne govori v množini, bil je le tale. In bo ostal). Saj je pa res povsem drugače, če imata tako mnenje poleg par prijateljev in fotra še dve prijateljici.  Zdaj je mnenje povsem kredibilno.

Če pa (citiram "ti pa res ne zastopiš kaj sm hotla s postom povedat. sam to, da se je včeraj dosti o teh temah govorilo, da ni nič čudnega, če ju je nekdo povzel." (konec citata) pa žel ne morem pomagati, mi pač ne nese tako daleč.

 

rimljanka - zasebno mnenje

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. nov 2008 14:27

Bannana, čim človek nekaj izreče ali pa zapiše - ni treba, da je to na forumu, lahko je tudi v totalno zasebni situaciji - si s tem odpre tveganje, da ga bodo drugače razumeli, kot je sam sebe razumel govorec. Temu se pač reče šum v komunikaciji in je sestavni del vsake komunikacije. Tudi če izrecno definiraš, kaj v sporočilu se lahko citira in kaj ne....obstaja možnost, da se citirani del drugače razume. Zato ni posebej produktivno komurkoli dodatno določati kaj lahko in kaj ne sme ponoviti, interpretirati ali kaj tretjega. Duh nerazumevanja je "šel iz steklenice" s tistim trenutkom, ko so naši predniki začeli med sabo komunicirati - pa še steklenic ni bilo.... Vendelina jr.

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

13. nov 2008 15:21

Nisem vsega brala, se opravičujem samo prvo stran. Ampak žekš in golobiv sta bila točno na enak način izpostavljena včeraj, na odmevih, v soočenju in sicer s strani tistega črno oblečenega gospoda, kaj jaz vem, kako se piše (ja, vem, moja malomarnost, na žalost). Počakmo, kaj bodo pokazali. če pa hočete že šimfat in pa kar na prvo žogo jamrat, si pa še kaj izvirnega izmislite poleg tega, za božjo voljo.

Kar se pa ministrice za notranje zadeve tiče, ne bo nič škodilo, če se bo okusno oblačila, upam, da se bodo tudi drugi. Kako bo pa delala, bomo pa še videli.

so ble volitve, pa bi volili - kaka je bila udeležba, pa tako vemo.(s tem nočem reči, da tisti, ki zdajle jamrajo, niso volili - lahko, da so, lahko, da niso).

 

Kapiral sem, da ste konzervativno liberalni,zadržano radikalni, levo desne bolj smeri.Malčk rdeči an malčk beli, se pravi roza univerzalni,če je prou gosto, znate bit tud lila pikčasti.

(Iztok Mlakar)

LP

cervus

bannanna  

član od: 25.5.2006

sporočila: 5457

13. nov 2008 16:41

heh vendy, dobra. In ja, tisti stavek, ki ga je rimljanka zapisala kot drugega je v drugem kontekstu. Moj cel post se je nanašal na to, da ni nič čudnega da se še na tem forumu piše o tem. Koga bi js rada za ministre nima veze tle. Pač, napišem lahko sam da mi je žekša kr mal škoda. Ampak sej se ve. Človk prebere kokr si želi prebrat in razume kokr si želi razumet. bannanna

lili A.  

član od: 11.4.2006

sporočila: 218

13. nov 2008 16:50

Tudi jaz sem prebrala samo prvo stran.Ne morem verjeti, šele pred kratkim smo zvedeli imena ministrov in že je kritika ! Glede izobrazbe, Janša je obramboslovec, a to naj bi pa bila primerna izobrazba za predsednika vlade ? lili A.

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

13. nov 2008 22:31

Hvala vsem, ki ste sodelovali s svojim mnenjem pri tej temi. Povedali ste veliko , bilo pa je tudi nekaj prazne slame a nič več kot običjano. Ponovno ste ste nekateri vzeli stvari preveč v svoje roke in namesto odgovora ocenjevali primernost vprašanja in primera ,ki sem ga v uvodu teme navedel. Zanimivo je tudi, kako se strogo držite vrstnega reda pisanja vaših mnenj. Po rangirni lestvici čakate najprej kaj bodo napisale "moralne" kapacitete ,potem pa z vsemi topovi pritrujejete in dodajate še več žvepla. Ampak verjeli ali ne, meni ste z vsako besedo pomagali, pri tem pa sem ob branju še užival. Super ste in točno take vas imam rad. Želim vam vse dobro in do naslednje teme - lep pozdrav. hedonist

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti