Sarajevski čevapčiči

neznan uporabnik

23. maj 2011 15:55

Veš kaj kolega dragi, ne navajaj mojih komentarjev pa me označuj za dvoživko. Prihrani to za doma in tam zmerjaj, če ti dovolijo.

 

Nihče tu nikomur ne brani, da karkol napiše. Če si pa kdo ne upa je pa druga zadeva. Jaz tebe ne etiketiram. Sam si se označil.

 

In s tabo se ne mislim pregovarjati, ker nisi dober pregovarjalec. Znaš pečt meso in mešat začimbe, tud baje obvladaš proizvodne in prodajne procese čevljarske industrije. Ne obvladaš pa osnovne komunikacije.

 

p.s. - in jaz tebe ne nameravam žaliti. Niti pod razno prit s tabo v nek spor,ker to nima smisla. Saj ti meni lahko napišeš kadarkoli javno kaj misliš. Moj odgovor ne pomeni,da sem nate jezen ali, da sem ti karkoli zameril. Pa tudi oba sva člana in tudi ti, tako kot jaz imava svetle pa malo manj svetle poste tle gor. Jaz oporekam, pišem, me kritizirajo,jaz druge. Nikomur pa ne zamerim. In vsi tisti,ki bi radi kaj napisali in ne upajo, jih pozivam naj napišejo. Saj ni važno kaj. Tako gre debata naprej in se forum in stran ohranjata pr življenju.

 

 

Multivitamin



multivitamin

Sporočilo je spremenil(a) multivitamin dne 23. 2011 16:30

lakom lačen  

član od: 31.1.2009

sporočila: 4

23. maj 2011 15:59

uh bemti sem pa to spregledal,sploh nisem pogledal kdaj je bilo pisano.

lakom lačen

neznan uporabnik

23. maj 2011 16:11

Saj nima veze kdaj je blo napisano. Ti si nam lepo napisal tvoj recept in to je za pohvalit. Kaj se sekiraš.

Še kaj raje prispevaj in se ne daj motit.

Bomo večina zelo veseli kake dobre varjante ali mnenja.

 

Dobrodošel na forumu.

 

 

Multivitamin

multivitamin

kumiho  

član od: 8.6.2011

sporočila: 5

20. okt 2011 12:50

Samo goveje meso in sicer 1/2 plečeta, 1/4 vratovine, 1/4 flam (mislim, daje to nizka bržola). Začinjeno samo s soljo. Važna, pa je priprava. Meso narežemo na manjše kocke in posolimo, ter ter pustimo odležati cca 6 ur. Potem meso grobo zmeljemo in zopet pustimo odležati cca 4 ure. Nazadnje meso drobno zmeljemo. Po vsakem mletju meso premesimo, tako, da se ne sprijema z rokami. Varianta je dodatek drobno narezane (ne zmlete) čebule.

kumiho

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti