Tefal actifry

luni  

član od: 12.11.2007

sporočila: 17

22. feb 2011 13:27

Evo, mene. Jaz tole Tefalovo zadevco uporabljam dobro leto in sem, še vedno, zeloooo zadovoljna!!! Imam tri otroke in sedaj jim brez slabe vesti naredim pomfri, kadar si ga zaželijo. Je pa tukaj zelo važno, da je krompir dober: iz kupljenega mi še enkrat ni ratal nobeden!!! Tako da je najbolši, za moj okus, Arinda ali pa ta rdeč krompir: seveda domač! In ja, tudi ostalo kuham noter, sicer po receptih iz knjižice. Zdaj moram že nekaj časa, ker je našim tako všeč, kuhati piščančje in bučkine trakove s smetano li pa goveje trakce z zelenjavo! Super je, priporočam vam, če želite še kakšno vprašanje, glede na moje izkušnje, kar vprašajte! luni

andkos  

član od: 28.6.2011

sporočila: 9

28. jun 2011 19:20

luni je napisal/a:
Evo, mene. Jaz tole Tefalovo zadevco uporabljam dobro leto in sem, še vedno, zeloooo zadovoljna!!!
Imam tri otroke in sedaj jim brez slabe vesti naredim pomfri, kadar si ga zaželijo. Je pa tukaj zelo važno, da je krompir dober: iz kupljenega mi še enkrat ni ratal nobeden!!! Tako da je najbolši, za moj okus, Arinda ali pa ta rdeč krompir: seveda domač! In ja, tudi ostalo kuham noter, sicer po receptih iz knjižice. Zdaj moram že nekaj časa, ker je našim tako všeč, kuhati piščančje in bučkine trakove s smetano li pa goveje trakce z zelenjavo! Super je, priporočam vam, če želite še kakšno vprašanje, glede na moje izkušnje, kar vprašajte!


luni

živjo, luni, jaz sem šele pred mesecem dni dobila za darilo tale actifry, pa ga ne znam preveč uporabljat, razen za krompir, namreč knjižica z recepti je v nemščini, če mi lahko kaj pomagaš s kakšnimi recepti in koliko časa se kaj kuha notri bi bila zelo vesela

lep dan

andkos

ksenijamaj  

član od: 30.7.2014

sporočila: 1

30. jul 2014 14:40

Pozdravljeni, zanima me, če ima mogoče kdo tefal actifry, ki mu ne deluje več. Nam se je odlomil en del (navoj na katerem je metlica, ki mesa krompircek). Ta del se da kupiti samo skupaj z motorčkom in je kar drago v primerjavi z novim strojem. Če ima kdo posodo, ki ne deluje več jo odkupim.

ksenijamaj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti