Iščem prijateljico prijatelju....

andda  

član od: 3.10.2007

sporočila: 70

tema odprta - 3. sep 2008 22:47 | ogledi: 8.235 | odgovori: 114

Najbrž precej nenavadno tole, pa vseeno.... Imam dobrega prijatelja, ki je imel smolo v zakonu in bi mu iz srca privoščila, da bi našel srečo v obliki ene res v redu ženske. Sam je malo "neroden" v spoznavanju žensk preko interneta in oglasov, čeprav nima nič proti takemu načinu spoznavanja. Je precej zaposlen in v vsakdanjem življenju srečuje vedno iste ljudi, tako, da bo po tej poti težko kar naletel na osebo, ki bi mu ustrezala. In tukaj sem vskočila jaz; ponudila sem se, da mu pomagam pri tem (malo za šalo, malo za res) in se je kar strinjal.

Da ga malo opišem, verjetno bom malo pristranska, ker ga že dolgo poznam:

Starost: 48 let, višina okoli 175 cm, nima odvečnih kg, univerzitetna izobrazba, zaposlen, zna kuhati, pospravljati, likati... skratka, gospodinjiti, je inteligenten, zabaven, rad je v družbi, komunikativen... toliko. Rad je v naravi in rad dela z lesom.

In zdaj pričakovanja (njegova, jasno:)):

ženska mora imeti solidno postavo (ja, saj vem....ampak to mu je pomembno), mora biti odgovorna, čeprav tudi za žur, inteligentna in komunikativna, zabavna, ne preveč zatežena (njegove besede), ne škodi pa, če tudi dobro kuha. Stara naj bi bila okoli 40 let.Aja, pa nekje z Gorenjske naj bo, da ne bo predaleč.

Evo, če ste se prepoznale ali če poznate kakšno primerno, akcija:)

pišite mi na ZS, ker imam občutek, da bo tale tema kmalu zaklenjena.

Vsekakor pa pričakujem resnost, prosim.

andda

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17785

3. sep 2008 22:57

Ne bo zaklenjena, razen, če se bodo pojavili kakšni neprimerni zapisi...

rimljanka - moderatorka Kulinarične Slovenije

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15820

3. sep 2008 23:01

Hm, nihče ni popoln, me ženske pa sploh ne, a se mi zdi, da išče on popolno, vsaj v njegovih očeh.

Bi rekla, da ima verjetno zelo visok kriterij, ne vem, morda se tudi motim. A če nima časa primerne ženske iskat, kako bo imel pa čas za njo, če jo z našo pomočjo najde? Takšne, kot jih on želi, mu bodo hitro ušle.

 

Ne mi zamerit. Jaz ga sicer razumem, ker imam prijateljico v podobni stuaciji. LOčena, poslovno izjemno uspešna, torej finančno magnet za moške, videzu ni kaj očitati in je tudi vedno urejena, zabavna, poleg dobrega avta je navdušena motoristka, izjemno dobro kuha in še raje dobro je (ob vinski spremljavi,jasno), otroci odrasli, živi sama....a pravega moškega od nikoder. Vsaj dlje od zajtrka ne.

 

Zato ga zgrabi za roko in ga pelji ven na večerjo, v kino, na sprehod po mestu. Če nima časa, naj si ga vzame. Pomanjkanje časa je le beg zaradi strahu, da ne bo našel ženske, ki bi ustrezala njegovim pričakovanjem. Ali pa naj neha iskati. Ko ne iščeš, naletiš na pravega v trenutku.

 

Bojim se, da imamo tisti manj popolni v življenju več sreče, ker smo tudi pripravljeni sprejeti nekoga, ki nam V GLAVNEM ustreza, ima pa tudi nekaj napak. Morda se bo pa za tvojega prijatelja našla kakšna malo bolj obilna Štajerka, pa dobrovoljka, kuharija bo nekje povprečna, a bo znala osrečit tega tvojega osmoljenca.

 

Jaz vama želim, da vama uspe. Pa ne opozarjat na resnost, vzemita to z vesele plati. Življenje je prekratko, da bi ga preveč zares jemali. Mamamia

mamamia

andda  

član od: 3.10.2007

sporočila: 70

3. sep 2008 23:20

Mamamia, mogoče sem res bolj nerodno napisala... ne išče popolne, verjemi, le postava mu je (čeprav po moje le za prvi vtis) pomembna, pa ne da išče manekenko, mora biti le nekaj povprečno čednega, kaj jaz vem... Jasno, da pa svoje naredi tudi kemija, ke med dvema je ali pa je ni, ne glede na popolnost. Pa ni samo to, da nima časa pravo spoznat, bolj je krivo to, da se ves čas giblje v istem krogu ljudi in tako je težko koga novega spoznat.. Vem, da si bo znal vzet čas in da bo, kolikor ga poznam, znal razvajati žensko. Midva bova tole jemala z vesele plati, na resnost opozarjam možne kandidatke... andda

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

4. sep 2008 6:47

Eh, saj ni nič narobe, če je obelodanil svoje želje. Je že tako, eno so želje, drugo realnost. Sploh je pa pri postavi vprašanje, kaj je "dobra postava". Za enega manekenka, za drugega krepka stasita ženska. Na koncu pa pri pametnih ljudeh odloča čisto nekaj drugega. Lahko je pogled, lahko nasmeh, prijeten pogovor, podobni pogledi, zanimanja .....  Zato veselo s ponudbo na dan tudi tiste, ki se v opisu ne najdete. Imam znanca, ki je vseskozi prisegal, da njegova bo pa manekenske postave in videza, a je na koncu pristal v naročju krepke težkokategornice in kot izgleda sedaj po dolgih letih zakona v obojestransko zadovoljstvo .

Cila

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

4. sep 2008 7:13

Cila se strinjam, moj tudi meni pravi, da imam blazno dobro postavo, čeprav vem, da (zdaj ko imam težave z zdravjem) imam nekaj kg preveč. Mogoče pa samo noče, da bi se sekirala zaradi tega. Pa tudi mislim, da sva že dovolj dolgo skupaj, da bi mi rekel, če bi ga kaj blazno motilo. Andda veliko sreče želim tvojem prijatelju, tudi sama imam par takih prijateljic in dvema izmed njih, se je pred kratkim dobro izteklo! Začetnica

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. sep 2008 8:18

Dobro opravita. Čeprav, če se išče partnerja, je treba iskati v krogih, kjer se do sedaj NI gibal - ker tam itak vse pozna. Naj malo manj modelira z lesom in naj malo manj po gorenjskih hribih in naravi hodi in namesto tega direktno tja, kjer je največ žensk - in to so plesni klubi. Naj se vpiše v plesni tečaj, tam moških primanjkuje, lesenost gibanja niti ni ovira. Pa srečno. Vendelina jr.

klavdijaB  

član od: 31.3.2004

sporočila: 952

4. sep 2008 8:27

To pa res ni fer, da ne pridem v poštev, ker sem predaleč stran doma ((( Saj ne. Priznam, da si ne upam tvegati s kakšno zvezo. Pa še dvoje otrok imam. Tako, da ne bi prenesla, da bi kdo grdo ravnal z mojima puncama, ali da bi se morala odločati med,.... Tebi Andda pa želim, da mu najdeš eno fajn punco. (Saj meni tudi včasih kaj iščejo ali ponujajo, samo jaz ne grem niti na eno pijačko. Priznam, nimam poguma.) klavdija

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

4. sep 2008 8:34

Klavdija, ti kar pojdi na kofe. Škoda časa, da bi ga smetila s strahom. Niso vsi moški packi. Tudi vse ženske niso kure. Vendelina jr.

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

4. sep 2008 8:40

A veš Klavdija saj ne rabiš na prvi pijači obljubiti zvestobe do groba. Bodi odprta za možnosti. Mogoče se bo pri katerem končalo pri eni pijački, mogoče bo pri naslednjem kino, sprehod,... Začetnica

tumpika  

član od: 14.3.2006

sporočila: 1324

4. sep 2008 9:51

Andda, glih takiga jaz išem: okoli 48 let, višina nad 175 cm, brez odvečnih kg, izobraženiga, ki zna kuhati, pospravljati, likati..., je inteligenten, zabaven, komunikativen, ki je rad v naravi in rad dela z lesom, pa da živi na Gorenjskem. Samo kaj te naj zaj naredim, če pa sn prestara za jega? Se mi zdi, da m kuj sama ostala do moje prerane smrti, ker ... tisti mojih let so že vsi "dedeki". tumpika

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti