Legoland

srcektorta  

član od: 13.5.2008

sporočila: 153

tema odprta - 29. avg 2008 19:25 | ogledi: 6.572 | odgovori: 1

ali je kdo že bil v Nemčiji v legolandu?

Prva stran Potovalne informacije Legoland

Člani AMZS v Legoland Nemčija 20% ceneje

Legoland 02 © AMZS V Nemčiji lahko obiščete tudi številne zabaviščne parke, od katerih je eden najbolj znanih Legoland, ki se nahaja med Münchnom in Stuttgartom, v kraju Günzburg. Na vaš obisk čakajo številne figure sestavljene iz več kot 50 milijonov lego kock in različne zabavne predstave.

Legoland Nemčija letos praznuje svoj šesti rojstni dan in za sezono 2008 so pripravili prvo Legoland počitniško vas na svetu. V vasi je urejeno jezero s peščeno plažo, igrišči in restavracijo, kjer vam bodo postregli z zajtrkom in večerjo. Tako si lahko po napornem dnevu odpočijete v bungalovih v počitniški vasi, kjer boste v sobah za 4 do 6 oseb preživeli nepozabno noč skupaj z gusarji, vitezi, pustolovci in cestnimi dirkači. V neposredni bližini vasi se nahaja tudi avtokamp, primeren za vse popotnike s šotori.

V Legolandu vas poleg figur, sestavljenih iz lego kock, čakajo še številne atrakcije in predstave, ki so primerne za celotno družino. V Legolandu vsakdo najde nekaj zase: vitezi in princeske se bodo ob napetem 4D filmu počutili povsem domače, neustrašni raziskovalci se bodo s kanuji popeljali v deželo pustolovščin, bodoči piloti pa si bodo z občudovanjem ogledali letališki terminal z airbusom A380, seveda sestavljenim iz lego kock. Otroci lahko odkrivajo svet gusarjev in tako spoznajo gusarsko šolo, viharno vožnjo s kapitanom Nikom in njegovo posadko ter delovanje vodnega katapulta, kjer bodo ostale obiskovalce poizkušali zadeti z vodnimi bombami. Legoland je posebna mešanica zabave in učenja skozi igro, kar še posebej cenijo družine z otroki starimi od 3 let naprej.

Zabaviščni park Legoland je v sezoni 2008 odprt od 15. marca do 9. novembra (za natančne ure svetujemo, da si ogledate spletno stran www.legoland.de). Park leži v bližini kraja Günzburgu, neposredno ob avtocesti A8 München – Stuttgart. Pot iz Ljubljane vas vodi skozi predor Karavanke mimo Salzburga, Münchna proti Ulmu. Malce pred Ulmom je izvoz Günzburg, ki je od Ljubljane oddaljen 540 kilometrov.

Člani AMZS v Legoland 20% ceneje

Legoland 03 © AMZS Cena dnevne vstopnice za Legoland je za odrasle 30 EUR in za otroke od 3-11 let oz. upokojence 26 EUR. Dvodnevna vstopnica stane 49 EUR oz. za otroke in upokojence 45 EUR.

Člani AMZS pa imate možnost, da s posredovanjem podatkov pridete do brezplačne brošure Legoland Nemčija, ki vsebuje tudi kupon za 20% popust pri nakupu eno ali dvodnevne vstopnice za maksimalno 4 osebe na blagajnah zabaviščnega parka.

Brošuro boste v roku 7 dni brezplačno prejeli na vaš naslov, ki nam ga boste posredovali v spodnjem obrazcu, dodali pa vam bomo še brošuro Z avtom po Nemčiji.

https://secure.amzs.si/?podrocje=425

Zabaviščni park Legoland Nemčija

srcektorta

korosica  

član od: 21.9.2007

sporočila: 170

11. apr 2011 17:15

Pozdravljena! Ali ponudba AMZS ne velja več? Hvala za odgovor, in lep dan korosica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecmišzmoke
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti