Plačilne kartice

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

29. avg 2008 20:02

Ycrna, res je, da moraš ob včlanitvi izpolniti obrazec, katerega ti mora potrditi tudi delodajalec. In ko se je anitram včlanila, je dostavila z delodajalčeve strani potrjen obrazec. Do tu je vse OK. Ampak KAKO so izvedeli, da ni več zaposlena? Pri nas v službi so na pultu pristopnice in prav gledat sem šla, če kje piše, da mora delodajalec klub obvestiti o prenehanju delovnega razmerja ali kaj podobnega. Ne piše. Delodajalec le potrdi, da je določena oseba pri njem zaposlena in koliko je bil povprečni mesečni dohodek te osebe v zadnjih treh mesecih. Frina, ponovne preberi zgoraj. DINERS KARTICA NIMA VEZE Z BANKO. Issi

ycrna  

član od: 29.7.2006

sporočila: 748

29. avg 2008 21:42

Issi je napisal/a:
Ycrna, res je, da moraš ob včlanitvi izpolniti obrazec, katerega ti mora potrditi tudi delodajalec. In ko se je anitram včlanila, je dostavila z delodajalčeve strani potrjen obrazec.
Issi sem prepričana, da ko se včlaniš podpišeš tudi pogodbo in je v njej sigurno člen v katerem lepo piše, da si vzamejo pravico do določenih informacij...oni si morajo krit hrbet! pomisli, kaj če bi kdo v taki situaciji kot anitram toliko v enem mesescu zapravil, da mu nebi bilo mogoče poravnat stroškov...a misliš, da jih bodo krili oni? mislim da ne! oni si morajo nekako krit hrbet! in to lahko naredijo samo tako da imajo čimveč informacij o svojih članih..in prav je tako! noben ti ne da nič za nič danes! ycrna

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

30. avg 2008 13:03

V tolažbo: moja prijateljica, ki je lastnica polovice hiše in štirih stanovanj ter je za avto odštela 50 tisoč evrov v gotovini, ob redni zaposlitvi v dobro stoječi in ugledni firmi ter z lastnim, dobro stoječim poslom, ni bila dovolj "dobra", da bi ji na prošnjo za eno kartic, ki je ne izdajajo banke, odgovorili pozitivno.

 

Tudi sama sem od te firme doživela podobno. Imam bistveno manj premoženja od moje prijateljice, a se mi je zdelo da še vedno dovolj, da bi kartico dobila brez težav. Toda...in ko mi je omenjena prijateljica vsa ogorčena povedala svojo zgodbo, se lastni sploh nisem več čudila. Kaj pa je biti lastnik stanovanja in dobrega avta, z nadpovprečno plačo in solidnim poslovanjem v vseh letih, pa z zanesljivo službo, ko pa nekdo, ki ima bistveno več, vse pisano na lastno ime in so dostopni bančni izpiski, tudi ne dobi? To, da z drugimi karticami potroši občasno tudi čez pet, šest ali sedem tisoč evrov na mesec, menda tudi ni dovolj, da bi ji izdajatelj ugledne kartice ugodil?

 

Zdaj jim piševa prijazno pismo, naj se potem takem vsaj ne oglašujejo tako na veliko, koliko jim je do novih članov, če pa takšne, kot je moja frendica, zavračajo.

 

Tako da se ne čudim, da so te, ob tvoji trenutni nezaposlenosti, klicali. Si pa to zapomni in naslednjič zaprosi za drugo kartico, njim se pa prijazno zahvali. Mamamia

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti